שיחות מתקדמות בין מועדון ספורט אשדוד לבין רועי גורדנה במטרה להחתים אותו בקבוצה ולהחזיר אותו לשורותיה אחרי הקדנציה האחרונה בהפועל באר שבע.
כזכור, בהפועל באר שבע החליטו לא להאריך לגורדנה את החוזה ונפרדו ממנו. מי שמאוד רוצה אותו היא מ.ס. אשדוד ובימים האחרונים מתנהלות שיחות על החוזה שהוא עשוי לחתום עליו, אלא שאשדוד לא לבד בתמונה - הפועל תל אביב והפועל חיפה מעוניינות בגורדנה ונותנות לו הצעות לא פחות טובות.
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
לגורדנה יש זכרונות טובים מהתקופה באשדוד והוא בקשר מצויין עם ג'קי בן זקן ואחיו. באשדוד מקווים לסגור את זה בהקדם אחרי עזיבת חמודי כנעאן ורועי לוי. גורדנה, מעבר להיותו שחקן טוב הוא גם מנהיג בחדר ההלבשה ושחקן שיכול להוסיף בכמה מישורים, על אף שלאשדוד יש כבר את ניר ביטון בכל הקטע המנהיגותי וגם את הקפטן טום בן זקן.
השיחות כאמור מתקדמות, אבל עדיין אין פריצת דרך לחתימה על חוזה והן ימשכו השבוע כשאשדוד רוצה לסיים את זה ולצרף את גורדנה לתחילת האימונים שלה בהמשך השבוע.


