המחזור השני בגביע העולם למועדונים נמשך הערב (שבת) עם בתים ה'-ו', כאשר בורוסיה דורטמונד השיגה ניצחון ראשון, ולאחר מכן אינטר הצליחה לחלץ ניצחון 1:2 על אוראווה רדס אחרי שכבר נקלעה לפיגור מפתיע.
בית ו'
ממלודי סאנדאונס - בורוסיה דורטמונד 4:3
אחרי התיקו המאופס מול פלומיננזה, הקבוצה של ניקו קובאץ' יצאה מפיגור עוד במחצית הראשונה ורשמה ניצחון ראשון במפעל. הברזילאי לוקאס ריביירו דהר על פני חצי מגרש והעלה את ממלודי מדרום אפריקה ליתרון מפתיע בדקה ה-11 בסינסינטי, אבל לוקאס מצ'ה קיבל מתנה מהשוער רונוון וויליאמס חמש דקות לאחר מכן והשווה. סרו גיראסי הפך בנגיחה בדקה ה-34 ולפני סיום המחצית הגיע הרגע של ג'וב בלינגהאם בן ה-19, שחגג שער בכורה במדי דורטמונד - כמעט חמש שנים אחרי אחיו ג'וד - לאחר השתלטות יפה ועוד טעות של וויליאמס. היתרון גדל עם שער עצמי של חוליסו מודאו בדקה ה-59, ובחלוף ארבע דקות איקראם ריינרס צימק מקרוב. לבו מותיבה הוותיק נכנס כמחליף והקטין בדקת הסיום, ממלודי נותרה עם שלוש נקודות לעומת ארבע של דורטמונד.
Our subs watched the first half from inside the locker room to avoid the blazing sun at TQL Stadium - never seen that before, but in this heat, it absolutely makes sense. ? #FIFACWC pic.twitter.com/5GYtMER1fQ
— Borussia Dortmund (@BVB) June 21, 2025
אגב, שחקני הספסל של דורטמונד צפו במשחק מחדר ההלבשה בגלל החום הכבד. מאז תחילת הטורניר התלוננו שחקני הקבוצות על הקושי לשחק בשעות של שיא החום, ובדורטמונד פשוט החליטו להשאיר את השחקנים בחדר הממוזג באצטדיון בסינסינטי, אוהיו, במקום להיצלות מהשמש הקופחת בחום של 30.5 מעלות צלזיוס.
אינטר - אוראווה רדס 1:2
האיטלקים נקלעו לפיגור מפתיע משער של ווטאנבה בדקה ה-11, אבל לאוטרו מרטינס הצליח להשוות בדקה ה-77 בבעיטת מספרת אחורית בטכניקה מרשימה, ו-ולנטין קרבוני השלים את המהפך בדקה ה-92 כדי לשבור ליפנים את הלב. אינטר חלפה זמנית על פני ריבר פלייט, בעוד היפנים ספגו הפסד שני בטורניר, במשחק שנערך לעיני 25 אלף צופים. אינטר רשמה 25 בעיטות לשער מול 6 בלבד של היפנים, אבל הראשונה למסגרת הייתה בשער של לאוטרו.