נבחרת ישראל בכדורעף השיגה אמש (שישי) ניצחון מרשים על צפון מקדוניה בתוצאה 0:3 (22:25, 16:25, 18:25) במסגרת טורניר הגולדן ליג. הניצחון מעמיד את ישראל במצב מצוין לעלייה לפיינל פור של הגולדן ליג - אחד מהישגי השיא של הכדורעף הישראלי בכל הזמנים.
בנבחרת ישראל הצטיין סלבה בצ'קלה עם 12 נקודות שהיה בלתי ניתן לעצירה הערב. עוד הצטיינו איליה גולדין והמוסר נועם אריאל.
איתמר שטיין, מאמן הנבחרת: "תצוגה נקייה ויציבה של החבר'ה. באנו מרוכזים ועבדנו בסדר ברגעים החשובים. המקדונים הפעילו לחץ בסרב במערכה הראשונה אבל ידענו להתמודד. הפנים למחר."
נועם אריאל, מוסר הנבחרת: "שלטנו במשחק. המקדונים נבחרת טובה עם אופי שיודעת להילחם, אבל התעלינו וסיימנו את זה בשלוש מערכות. המצב בארץ לא עוזב אותנו - החטופים, המשפחות, הטילים - הכל קשה מאוד. הכדורעף נותן לנו קצת שקט ואני מאמין שגם לכם בארץ. זה האהבה שלנו, בשביל זה אנחנו משחקים. שמחים על הניצחונות ומתגעגעים לחזור הביתה."
הערב תתמודד הנבחרת עם מונטנגרו בשעה 21:00. ניצחון במשחק יבטיח את ההשתתפות בפיינל פור בברנו של הגולדן ליג.
מרחק נגיעה מהפיינל פור: ניצחון גדול לנבחרת ישראל בכדורעף
21.6.2025 / 9:14