כדורגלן העבר דן אלכסה פרסם היטב את הצהובונים ברומניה בשנים האחרונות. בין היתר הם עקבו מקרוב אחרי מערכת היחסים שלו עם אשתו לשעבר אנדרדה - וכמובן שגם את הליך הגירושין שהסתיים לאחרונה.
בריאיון במולדתו, כדורגלן העבר בן ה-45 חשף כיצד תפס את אשתו בוגדת עם סלבריטאי מקומי בשם אלכס בודי, פלייבוי מיליונר שנוי במחלוקת שמצטיין באיסוף עוקבים באינסטגרם
"הייתי בחו"ל... טוב, כבר אז חשדתי", הוא סיפר, "ההתנהגות שלה השתנתה. אחרי שלושה-ארבעה ימים הכל התבהר לי. אני בעצמי צילמתי אותה יוצאת מהבית שלו בשעת לילה מאוחרת. זה לא נעים, אבל זו המציאות. זה היה קשה, אבל עכשיו אני שקט. הכי כואב לי עבור בני, אבל זו כבר סיפור אחר".
אלכסה שיחק בכמה קבוצות ברומניה וגם בסין ובאנורתוזיס פמגוסטה - תחת רוני לוי. ב-2013 פורסם שהמאמן הישראלי רוצה לצרף אותו למכבי פתח תקוה. לאורך הקריירה צבר שש הופעות בנבחרת רומניה וכבש שני שערים. אחרי שפרש, הפך למאמן.
ביחס לאלכס בודי אמר: "הוא לקח לי את אשתי. קשה לי לדמיין שיחה איתו. הוא לא חבר שלי, והוא גם לא יהיה".
אלכסָה דיבר גם על התקרית המפורסמת ב-2019 עם סוכנת השחקנים אנה מריה פרודן, כשזו ניסתה להכות אותו באגרוף לאחר משחק של אסטרה ג'ורג'יו כשהוא שימש כמאמן שלה. גם אז אגב, אנדרדה הייתה מעורבת.
לדבריו, "אנה תמיד הייתה אובססיבית כלפיי. הייתה לה אובססיה שאצליח, שאעשה הכל בצורה מושלמת. אני חושב שהייתי האובססיה שלה באותו זמן. סקס? לא היה בינינו שום דבר כזה, אבל האובססיה שלה גרמה לה פעמים רבות לחצות גבולות".