וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נבחרת ישראל עד גיל 19 המריאה לאליפות העולם - ופרסמה את הסגל

עודכן לאחרונה: 20.6.2025 / 14:43

המאמצים נשאו פרי, עמוס פרישמן: "שמח שכולם נרתמו למשימה והבינו את גודל האירוע". מאייר הוא השם הבולט בסגל של אברהמי

תקציר: פנרבחצ'ה - בשיקטאש, משחק 2 בסדרת הגמר/ספורט1

לאחר מאמצים רבים ומרתון שיחות של יו"ר איגוד הכדורסל, עמוס פרישמן, נבחרת ישראל עד גיל 19 המריאה היום (שישי) לאירופה לקראת אליפות העולם בשוויץ שתחל בעוד כשבוע. כזכור, לאור מבצע "עם כלביא" הביעו בפיב"א חשש רב מאי יכולתה של נבחרת ישראל לצאת מגבולות המדינה ולקחת חלק באליפות העולם, אך פרישמן קיים מספר שיחות עם מנכ"ל פיב"א, אנדראס זגאקליס, והצליח לקבל ארכה נוספת. ב-48 השעות האחרונות ניהלו באיגוד מרתון שיחות עם כלל הגורמים הרלוונטים בכדי להבטיח שהנבחרת תשתתף באליפות.

כמו כן, נקבע הסגל הסופי לאליפות, ובראשו עומר מאייר. ביחד עם שחקן מכללת פרדו ניתן למצוא גם את אלון דניאלי, מירון כץ, רני בלגה, תמיר גולד, אביב הנקין, ג'ול כארם, רועי שרון, ירון גולדמן, אריאל סלע, גבי ארטמנקו ואורן סהר.

נבחרת ישראל של שרון אברהמי הוגרלה לבית ג' יחד עם שוויץ המארחת, ירדן והרפובליקה הדומיניקנית. כמו באליפות אירופה, גם הפעם כלל הקבוצות יעלו לשלב הנוקט-אאוט.

עומר מאייר נבחרת הנוער של ישראל. פיב"א
הרבה על הכתפיים שלו. מאייר/פיב"א

עמוס פרישמן, יו"ר איגוד הכדורסל: "בימים האחרונים הייתה לנו משימה אחת - לאפשר את יציאת הנבחרת לאליפות העולם. אני שמח שעמדנו במשימה הזאת, שהייתה לא פשוטה. אני מבקש להודות לשר הספורט, מיקי זוהר, ולשרת התחבורה, מירי רגב, וליתר הגורמים שפעלו בכדי להבטיח את הטסתה של נבחרת ישראל והשתתפותה באליפות העולם. כפי שאמרתי לכל אורך הימים האחרונים - להשתתפות של נבחרת ישראל באליפות העולם, בייחוד בימים אלה, יש חשיבות רבה מכל הבחינות ואני שמח שכולם נרתמו למשימה והבינו את גודל האירוע. כל מה שנותר הוא לאחל בהצלחה לנבחרת ואני בטוח שהשחקנים והצוות ייצגו את המדינה בכבוד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully