וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"החייל" וה"תקווה הלבנה" הדליקו את אינדיאנה: "אנחנו רוצים את זה יותר"

אינדיאנה הקדישה את ההצגה במשחק 6 לאקס פקטור טי ג'יי מקונל שעשה היסטוריה (והחזיר את קרלייל 14 שנה לאחור) והימם גם את בוורלי: "אם הם יזכו, הוא צריך להיבחר ל-MVP". הליברטון ריגש, טופין מצהיר לקראת משחק 7: "אנחנו יותר רעבים"

שחקני אינדיאנה פייסרס אחרי הניצחון במשחק 6/מתוך ה-X (לשעבר טוויטר) של אינדיאנה פייסרס

משחק 7 בין אינדיאנה לאוקלהומה סיטי בלילה שבין ראשון לשני, יהיה לא רק דו קרב אדיר על האליפות, אלא גם מאבק על הנרטיב. מצד אחד הת'אנדר, קבוצת העתיד של ה-NBA, עם כוכב על מוכח שנחוש להפוך לפנים של הליגה. מצד שני הפייסרס, האנדרדוג המושלם, שמגולם בצורה מושלמת על ידי שחקן אחד: טי ג'יי מקונל.

"מה שהוא עושה פשוט מדהים. אנחנו מכנים אותו 'התקווה הלבנה', והוא מוכיח בכל פעם מחדש שהכינוי הזה נכון", אמר טייריס הליברטון על מקונל, שהופך לאקס פקטור של הסדרה. הלילה מקונל סיים משחק נפלא עם 12 נקודות, 9 ריבאונדים, 6 אסיסטים ו-4 חטיפות, והיה המנוע מאחורי הבליץ של אינדיאנה ברבע השני שהכתיב את המומנטום של שאר המשחק.

מקונל, על פניו שחקן אפרורי שהצופה הממוצע יתקשה להאמין שביכולתו לתרום בצורה כזו בסדרת הגמר, עושה את זה בגדול. בזכות התרומה שלו הלילה, הוא עשה היסטוריה כשהפך לשחקן הספסל הראשון אי פעם שמגיע ל-60 נקודות, 25 אסיסטים ו-15 ריבאונדים בסדרת גמר.

"אם אינדי תזכה באליפות, מקונל צריך להיבחר ל-MVP", צייץ אקס הפועל תל אביב פטריק בוורלי.

טי ג'יי מקונל, אינדיאנה פייסרס. Abbie Parr - Pool, GettyImages
הגיבור הבלתי צפוי. מקונל/GettyImages, Abbie Parr - Pool
טייריס הליברטון, אינדיאנה פייסרס, לצד רג'י מילר. Dylan Buell, GettyImages
ווינר. הליברטון עם רג'י מילר/GettyImages, Dylan Buell

לאמריקאים יש דז'ה-וו: באליפות הסנסציונית של דאלאס ב-2011 - אותה אימן אותו ריק קרלייל - האקס פקטור של סדרת הגמר היה ג'יי ג'יי בראה, גארד נמוך ולא מוערך במיוחד שבמשחק 6 ההוא קלע 15 נקודות וחילק 5 אסיסטים, ובעיקר הביא המון לב ואנרגיות לסדרה ההיא. מקונל עושה את אותו דבר בדיוק, ומקווה שגם במקרה שלו זה יסתיים עם אליפות כנגד כל הסיכויים.

"אני פשוט מנסה לעשות את העבודה שלי", אמר מקונל בסיום. "אין לי מילים לומר כמה אני אוהב את הקבוצה הזו. אני אוהב את האוהדים, אני אוהב את הארגון, את השחקנים...הכל".

אבא של מקונל גנב את ההצגה

לצד מקונל, בלט עוד שחקן ספסל, אובי טופין, שסיים כקלע המוביל של אינדיאנה עם 20 נקודות. "זה מדהים. היינו קשוחים ולא ויתרנו לרגע לאורך כל העונה הזו. היום קיבלנו גם עזרה מהקהל המדהים הזה", אמר הפורוורד, שקלע לבדו יותר שלשות מכל שחקני החמישייה של הת'אנדר. "אנחנו פשוט קבוצה רעבה, וכולנו רוצים את זה. בתחושה שלי, אנחנו רוצים את האליפות הזו יותר מהם".

טייריס הליברטון ששיחק עם פציעה, היה מצוין עם 14 נקודות ו-5 אסיסטים. "היה מדהים לראות אותו היום", אמר אובי טופין על הליברטון. "הוא חייל של הקבוצה, והוא סחף אותנו לניצחון היום. הוא לא נותן לאף פציעה לקחת אותו אחורה. האלי לקח אותנו לכאן, והוא ממשיך לסחוב אותנו על הגב".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully