וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריאל מדריד הודיעה: קיליאן אמבפה החולה אושפז בבית החולים

עודכן לאחרונה: 19.6.2025 / 16:29

הכוכב הגדול סובל מדלקת הקיבה והמעיים ונשלח לסדרת בדיקות והמשך טיפולים, לאחר ששהה בבידוד בחדר המלון שלו. ספק אם יחזור להמשך גביע העולם למועדונים

תקציר יורו הצעירות: הולנד - אוקראינה 0:2/ספורט1

לאחר שלא נכלל אמש (רביעי) בסגל למשחק מול אל הילאל בגביע העולם למועדונים, ריאל מדריד הודיעה היום באופן רשמי כי קיליאן אמבפה סובל מדלקת הקיבה והמעיים, אושפז בבית החולים והוא עובר סדרת בדיקות.

הכוכב הצרפתי, שגילה תסמינים של וירוס בימים האחרונים, היה בבידוד בחדר המלון בו מתאכסנת קבוצתו במיאמי, כך טענו בתקשורת הספרדית. ספק גדול אם יוכל לחזור לפעילות במהלך הטורניר הנוכחי, ולא מן הנמנע שבמועדון יבחרו להעניק לו מנוחה נוספת לקראת פתיחת העונה הבאה.

לפי "מארקה", החלוץ הצרפתי החל להרגיש לא טוב אחרי האימון ביום שני ומאז לא הצליח לקחת חלק באימונים הבאים. "צ'אבי אלונסו הצהיר ביום שלישי כי יחכה עד סמוך למשחק כדי להחליט האם לתת לו דקות, אבל קיליאן אפילו לא הרגיש מספיק טוב כדי לנסוע עם חבריו לאצטדיון", נכתב. יש לציין שתנאי מזג האוויר - 35 מעלות ו-70 אחוזי לחות - לא מסייעים להחלמה שלו.

קיליאן אמבפה, ריאל מדריד. GettyImages
רק בריאות. אמבפה/GettyImages

"אנחנו עדיין משחקים כדורגל של אנצ'לוטי", אמר טיבו קורטואה אחרי ה-1:1 עם אל הילאל אמש. "אי אפשר לשנות בארבעה ימים את ההרגלים שלמדנו במשך ארבע שנים. צ'אבי רוצה שנשחק כדורגל אחר, גם בהגנה וגם בהתקפה. אנחנו צופים בהרבה וידאו, ועורכים הרבה אסיפות. נלמד גם מהמשחק הזה".

גם צ'אבי אלונסו יודע ש"זה תהליך, ודברים כאלה לוקחים זמן. הספקתי להעביר בקושי ארבעה אימונים, זה לא זמן להטמיע כמעט שום דבר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully