יריבת מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות, פאפוס, הכריזה היום (חמישי) על הלו"ז שלה לתקופת ההכנה. האלופה הקפריסאית תקיים שלושה משחקי אימון בספרד, מה שאולי יקל על מכבי תל אביב לשלוח "מרגלים" שיצפו ביריבה הבאה.
הקפריסאים מתכננים הכנה ארוכה מחוץ לאי וימריאו כבר בעוד ארבעה ימים למחנה אימון בן תשעה ימים בלטביה. אחרי שהם ייכנסו שם לעניינים, הם יעלו הילוך וימריאו לספרד.
פאפוס תתמקם באסטפונה שבדרום ספרד (לחוף הים התיכון), לצד הרבה קבוצות אחרות מרחבי אירופה. אותו מחנה יתקיים מה-2 ביולי עד ה-15 ביולי, כששבוע בדיוק לאחר סיומו הקפריסאים כבר יארחו את האלופה הישראלית למשחק הראשון.
במחנה האימונים באנדלוסיה, פאפוס תקיים שלושה משחקים: ב-5 ביולי נגד AFC ווימבלדון, ב-11 ביולי מול לייטון אוריינט וב-13 ביולי מול אורלנדו פיירטס מדרום אפריקה.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
פאפוס תהיה צריכה לחבר את הפאזל מהר. הקפטן הברזילאי ז'אירו, שסיים את העונה שעברה עם 10 שערים ו-5 בישולים, עזב לליגה המאלזית וישנם כמה מושאלים שהיוו בורג מרכזי בעונת האליפות, אבל עתידם עדיין לא ברור.



