מנכ"ל לבסקי סופיה, שחקן העבר האגדי של הקבוצה דניאל בורימירוב, דיבר בכנס של ראשי המועדון עם חברים מהפרלמנט הבולגרי והתייחס בין היתר גם למפגש הכפול עם הפועל באר שבע במוקדמות הליגה האירופית.
לבסקי שהדיחה את הפועל באר שבע במוקדמות הקונפרנס ליג לפני שנתיים, תארח את המשחק הראשון מבין שניים ובורימירוב אמר: "אני מקווה שעד המשחק הראשון ב-10 ביולי הקבוצה תהיה מוכנה היטב, ושכבר במשחק הזה נסגור את הסיפור ונעפיל לשלב השני".
בורימירוב היה אחד השחקנים הבולטים בבולגריה בשנות ה-90 ושיחק בלבסקי בשתי קדנציות שונות. בשנים 1995-2004 הוא לבש את מדי מינכן 1860.
חלק מהכנס בפרלמנט נועד כדי שלבסקי תגייס משקיעים וספונסרים. מועדון הפאר הבולגרי מתמודד עם קשיים כלכליים ואחת הדרכים לשפר את המצב היא מכירת שחקנים.
ללבסקי אין הרבה שחקנים מבוקשים מספיק בשביל שהיא תוכל לדרוש עליהם דמי העברה, אבל אחד מאלה שכן הוא אקס מכבי נתניה, קליאן ואן דר קאפ. הבלם ההולנדי בן ה-26 משחק בקבוצה הבולגרית מאז ינואר 2022, אבל הסיכוי שיפגוש שוב את הפועל באר שבע קלוש.
לבסקי מנהלת מו"מ מתקדם עם מועדון מקטאר ולפי התקשורת הבולגרית, כבר סיכום על סכום המכירה: כ-600 אלף דולר. ואן דר קאפ אמר לאחרונה שהוא רוצה להישאר באירופה וששכר גבוה במפרץ לא מפתה אותו, אבל מנגד גם הבהיר לראשי המועדון שהוא נחוש לעזוב את לבסקי. בבולגריה משוכנעים שהוא יעבור לליגה הקטארית בסופו של דבר.
הקבוצה שתנצח במפגש הכפול הזה, תעלה לסיבוב השני במוקדמות הליגה האירופית ושם תפגוש את בראגה החזקה. המפסידה תנשור לסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג ותשחק נגד א.א.ק אתונה.