הפועל באר שבע מנסה לצרף את לאמק בנדה, שחקן הכנף של לצ'ה האיטלקית ולשעבר במכבי פתח תקוה. מחזיקת הגביע מעוניינת בו, אבל גם יודעת שמדובר במהלך מסובך, על אחת וכמה וכמה לאור המצב הביטחוני בישראל כרגע.
בנדה בן ה-24 נרכש על ידי לצ'ה ממכבי פתח תקוה באוגוסט 2022 תמורת 2 מיליון יורו ומחזיק בחוזה לעונה נוספת, עם אופציה להארכה. בעונה החולפת רשם בישול אחד ב-15 הופעות בסרייה A, כאשר הוא פתח שש פעמים בהרכב הראשון. לצ'ה ניצלה מירידה במחזור הסיום.
סך הכול, מאז המעבר ללצ'ה כבש בנדה ארבעה שערים ובישל עוד שישה ב-72 משחקים בסרייה A. יש לו עוד שני בישולים בארבעה משחקים במסגרת הגביע האיטלקי. לפני כן היו לו תשעה שערים במדי מכבי פתח תקוה ושניים במכבי נתניה.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בעבר שיחק בנדה יחד עם קינגס קאנגווה בארסנל טולה הרוסית, והשניים כמובן משתפים פעולה בנבחרת זמביה, תחת שרביטו של אברהם גרנט. לבנדה יש שלושה שערים ב-14 הופעות בינלאומיות. האם ישתפו פעולה גם בתחנה שלישית?


