לאחר שעורר סערה של ממש בטורקיה עם הדברים שהשמיע בתכנית שלו בערוץ 13 "מוריה וברקו", כשאמר "ברבע הגמר סיימנו בתיקו עם חמאס וניצחנו בפנדלים, בחצי הגמר ניצחנו את איראן, ועכשיו מחכה לנו טורקיה בגמר" - איל ברקוביץ' חשף הערב (רביעי) שקיבל אלפי הודעות שטנה.
"זו באמת היתה בדיחה, יכולתי להגיד טורקיה, יכולתי להגיד מצרים, סתם יצא לי טורקיה", אמר למוריה אסרף בפתח דבריו. "הם לא הבינו שזו בדיחה. אני אגיד לך את האמת, אם הם לא הבינו את הבדיחה, בואי נהיה רציניים: אני לפני 30 שנה הייתי מבלה רק בטורקיה, היינו נוסעים לקלאבים הגדולים, הכל כלול. ואז היו פה את כל הפיגועים, והם הצבועים האלה, הטורקים, תמיד לוקחים את הצד הערבי, תמיד נגדנו, שונאים אותנו".
בשלב הזה הראה כוכב העבר למגישה הנוספת של התכנית את מכשיר הטלפון שלו: "תסתכלי - אלה הודעות בטורקית, תסתכלי כמה, אלפי הודעות של טורקים. פאק ישראל, פאק יו. הם כאלה צבועים. כל פעם שיש איזה קונפליקט ישראלי-ערבי, הם נגדנו. כשיש שקט - בואו לקלאבים שלנו, בואו לאכול אצלנו. נמאס לנו מהזיופים שלהם, גם הבגדים שהם מוכרים לנו זיופים. הם המדינה הכי צבועה שנגד ישראל".
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
לצד מאות גולשים זועמים ברשתות החברתיות, גם חבר הפרלמנט מהמט בייקאן הגיב עם אזהרה משלו לכוכב העבר הישראלי: "שום דבר לא נגמר עד שהטורקים עולים על האוטובוס. זה לא נגמר עד שאנחנו אומרים שזה נגמר".


