סשה זברב, המדורג שלישי בעולם ושני בטורניר האלה, מחפש תואר ראשון על הדשא לאחר שהפסיד בגמר שטוטגרט לטיילור פריץ. היום (רביעי) הוא ניצח בקלילות 2:6, 1:6 את מרקוס גירון מארה"ב (43), אבל הטניס לא היה העיקר במשחק הזה במסגרת הסיבוב הראשון.
במהלך המערכה הראשונה התרחש אירוע חריג, כאשר חלק מלוח הפרסומת התמוטט מהיציע העליון ונפל על הצופים מתחתיו, מה שחייב את השופט לעצור את המשחק. זברב מיהר להגיש שקית קרח לאישה מבוגרת שהחזיקה אותה על צווארה, והשחקנים המתינו בסבלנות בזמן שמארגני הטורניר דאגו לסיוע רפואי.
לפי הודעת המארגנים, האישה בת ה-62 לא נפגעה באופן חמור, אך נלקחה לבדיקה בבית החולים כצעד מניעתי. המארגנים ציינו כי ייתכן שדפיקות על הלוח גרמו לשחרור הברגים שאחזו בו, והודיעו כי יפצו את האישה במנוי למשחקי הטורניר ב-2026. "מעולם לא קרה דבר כזה ב-32 שנות קיומו של הטורניר", התנצל מנהל הטורניר רלף ובר. "אנו מצרים מאוד על המקרה".
Ongeluk en klap tijdens wedstrijd Halle tennis tournement in Duitsland tussen Zverev v Giron.. pic.twitter.com/R1ucZnIEzi
— Gerrie Pieters (@PietersGerrie) June 18, 2025
דניל מדבדב מעדיף את המשטחים הקשים ועליהם זכה ב-18 מ-20 התארים שלו במהלך הקריירה, אבל היום רשם ציון דרך נאה דווקא על הדשא. הרוסי בן ה-29, שבשיאו דורג ראשון בעולם וכיום ניצב במקום ה-11, רשם את ניצחונו ה-400 בקריירה, לאחר שגבר 2:6, 5:7 על קנטן האליס הצרפתי הפך לראשון שמעפיל לרבע גמר טורניר האלה.
מדבדב, יליד 1996, הוא בסך הכול הטניסאי השלישי מבין אלה שנולדו החל מ-1990, שחוצה את רף 400 הניצחונות. לפניו נמצאים גריגור דימיטרוב (473 ניצחונות, יליד 1991) וסשה זברב (496 ניצחונות, יליד 1997).