אחרי לא מעט מאמצים, ברצלונה הצליחה להשלים בשעה טובה את העסקה הראשונה שלה הקיץ והודיעה על רכישתו של השוער ז'ואן גרסיה, שחתם על חוזה לשש שנים. הקטלאני בן ה-24 מגיע מהיריבה העירונית אספניול, שקיבלה עבורו סכום של 25 מיליון יורו.
בהודעת המועדון נכתב: "ברצלונה הפעילה את סעיף השחרור של השחקן. עלות הסעיף עמדה על 25 מיליון יורו בתוספת מדד המחירים לצרכן (CPI). ביום שישי הקרוב השחקן יחתום על חוזה בברצלונה לשש העונות הבאות, עד ל-30 ביוני 2031, בטקס פרטי במשרדי המועדון".
בשונה משנים עברו, הפעם החליט המועדון כי פורמט הצגת השחקן יהיה דומה יותר להארכת חוזה. גרסיה יגיע למשרדי המועדון מלווה בסוכנו, חואנמה לופס, ובבני משפחתו, ושם יחתום לצד הנשיא ז'ואן לאפורטה והמנהל הספורטיבי דקו, התומך הגדול ביותר בהחתמתו. לאחר מכן, יעניק את הצהרותיו הראשונות כשחקן ברצלונה למדיות הרשמיות של המועדון.
Ha llegado el momento. ? pic.twitter.com/CkomrhgcXO
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) June 18, 2025
כמו שאר חבריו לקבוצה, השוער החדש יתייצב לפתיחת אימוני טרום העונה ב-13 ביולי, לפני שברצלונה תצא ב-24 לחודש למסע משחקים ביפן במסגרת הסיבוב האסייתי.