וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי ת"א על ההחלטה לא להכתיר אלופה: "נשקול בקפידה את המשך צעדינו"

עודכן לאחרונה: 17.6.2025 / 11:47

הצהובים שהציעו הכתרה משותפת שלהם ושל ירושלים הגיבו בחריפות להחלטה "שלא משרתת לא את ערכי הספורט ולא את האינטרסים של הספורט הישראלי. הגיעו לנו יותר מעונה שנמחקה במחי החלטה שגויה אחת"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 16.6/ספורט1

מנהלת ליגת העל הודיעה אמש (שני) באופן רשמי על ביטול סדרת הגמר, כך שעונת 2024/25 הסתיימה ללא אלופה.

מכבי תל אביב הגיבה לדברים הבוקר וטענה כי קיבלה "בהפתעה רבה את החלטת ועדת הדח"צים של ליגת ווינר סל, שקבעה כי לא תוכרז אלופה לעונת 2024/25, וזאת חרף הצעת המועדון להכתיר הן את הפועל ירושלים והן את מכבי תל אביב כאלופות משותפות.

"הצעה זו המגיעה מהקבוצה שסיימה את העונה הסדירה בליגה כשהיא מדורגת במקום הראשון מבטאת קריאה כנה לאחדות ואחיזה איתנה בערכים בסיסיים עליהם נבנתה החברה הישראלית.

"בעתות מצוקה נדרשות החלטות אמיצות. דווקא בשל הנסיבות, היה זה מן הראוי ומן ההכרח לשמור על עקרונות ספורטיביים בסיסיים. לצערנו, ההחלטה שלא להחליט אינה משרתת לא את ערכי הספורט ולא את האינטרסים של הספורט הישראלי, המשקיע מאמצים מרובים בלגיטימיות שלו מחוץ לגבולות ישראל. מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ישקול בקפידה את המשך צעדיו".

שמעון מזרחי, בעלים מכבי תל אביב. דני מרון
שמעון מזרחי/דני מרון

הצהובים הוסיפו ומסרו: "זה המקום להודות לקהל האוהדים המסור שליווה בנאמנות אין-קץ את הקבוצה, ולהוקיר את השחקנים, הצוות וכל המעטפת במכבי שעברו עונה מאתגרת שלא הייתה כדוגמתה, זכו בשניים משלושת התארים בכדורסל הישראלי והגיעו עד למשחק האליפות. לכל אלה מגיעה יותר מעונה שנמחקה במחי החלטה שגויה אחת.

"מקום של כבוד יישמר לקבוצה הבכירה השניה של הכדורסל הישראלי, הפועל ירושלים, שהייתה שותפה למאבק ספורטיבי בלתי מתפשר תוך שמירה על עקרונות ספורט הוגנים. אנו נשוב בכוחות מחודשים ורעננים בעונה הבאה, לזכות ביושר במה שנלקח מאיתנו העונה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully