טורניר האלה (בגרמניה) בטניס הוא אחד מהתחרויות שפותחות את עונת הדשא מדי שנה. טורניר ותיק בהשתתפות טניסאים מובילים (רוג'ר פדרר זכה שם 10 פעמים), אבל לא אחד האירועים הבולטים של השנה. ועדיין, המשתתפים בו מאוד אוהבים אותו - אם לשפוטו על פי דברי דניל מדבדב.
הרוסי שהגיע לגמר ב-2022 והפסד בו להוברט הורקאץ', התחיל אתמול את דרכו עם ניצחון על דניאל אלטמאייר הגרמני בסיבוב הראשון. אחר כך סיפר על החיבה הרבה שלו למקום והאירוע.
"זה מקום מאוד נוח לשחק בו טניס", אמר המדורג 3 בטורניר, "בית המלון של השחקנים מרוחק שתי דקות הליכה ממגרשי האימונים ושתי דקות מהמגרש המרכזי. זה הטורניר היחיד בסבב שבו אתה יכול להתאמן ואז לחזור לחדר שלך לנוח".
הרוסי המשיך: "זה קצת מוזר, תמיד אני מפחד להתחמם, לחזור לחדר, להירדם ולפספס את המשחק שלי. בכל מקרה, זה טורניר ממש מגניב ואני תמיד שמח להגיע אליו".
בסיבוב הבא מדבדב ישחק נגד קנטן האליס הצרפתי.