וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השישית ברשימת הפייבוריטיות: הפועל ת"א תנחית את כוכב ה-NBA?

ראסל ווסטברוק שיהפוך לשחקן חופשי בסוף יוני עדיין מועמד להישאר בארה"ב, כשמיאמי מובילה במרוץ, אבל גם הקבוצה של עופר ינאי בתמונה לפי אתרי ההימורים

תיקתקנו, 15.6/ספורט1

שלשום ראסל ווסטברוק קיבל החלטה משמעותית בקריירה כשהחליט לוותר על אופציית השחקן בחוזהו לעונת 2025/26 בדנבר, ובסוף חודש יוני יהפוך לשחקן חופשי.

הגארד שנבחר בעבר ל-MVP של הליגה הטובה בעולם, עדיין הצליח מעט להעלות את ערכו בקבוצה של ניקולה יוקיץ' ולזכות לחיזורים מצד קבוצות NBA שונות, אך אופציית המשך הקריירה מעבר לים אכן קיימת, וגם בסוכנויות ההימורים הציבו אותו כמועמד לקבוצה כזאת, והיא אפילו מישראל.

לפי אתר ההימורים אמריקאי, "Bovada", הפייבורטית כרגע להנחית אותו בקיץ היא מיאמי, כשאחריה נמצאת דאלאס ובמקום השלישי סקרמנטו. לאחר מכן מגיעות גולדן סטייט ואורלנדו, וההפתעה הגדולה מגיעה במקום השישי המשותף של פיינליסטית הפלייאוף, אוקלהומה סיטי, והפועל תל אביב.

ראסל ווסטברוק, דנבר נאגטס. Zach Beeker/NBAE, GettyImages
הפך לשחקן חופשי, ואפילו הפועל תל אביב ברשימת המועמדות. ראסל ווסטברוק/GettyImages, Zach Beeker/NBAE

בעונה החולפת העמיד ווסטברוק ממוצעים של 13.1 נקודות למשחק, 6.1 אסיסטים ו-4.9 ריבאונדים, כאשר הוא עלה מהספסל ב-39 מתוך 75 המשחקים. בפלייאוף רשם 13 הופעות, כולן מהספסל, ותרם 11.7 נקודות, 3.7 ריבאונדים ו-2.6 אסיסטים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully