חלוץ נבחרת קמרון, ז'אן פלורן באטום, סיכם במ.ס. אשדוד לשלוש שנים ואמור להצטרף לקבוצה לקראת העונה הבאה. באטום בן ה-23 הוא שחקנה של קבוצת דינמו דואלה מקמרון. הוא רשם לאחרונה שתי הופעות ראשונות בנבחרת וכבש שער בכורה במשחק ידידות נגד אוגנדה.
במ.ס. אשדוד הגישו הצעה לשחקן בסוף השבוע והוא קיבל אותה. כעת מקווים במועדון, שהמלחמה והתמונות והסרטונים מישראל, לא יגרמו לבאטום לקבל "רגליים קרות". עדיין לא ברור אם הוא יגיע על חשבון אבנעזר ממאטה, אותו רוצות כמה קבוצות מהליגה הלאומית.
באשדוד ממשיכים במגעים למכירת חמודי כנעאן, למרות שעדיין אין הצעה מחו"ל - שזו העדיפות של הקשר. ההצעות מהארץ רבות, כאשר הפועל באר שבע כבר הקציבה 1.2 מיליון יורו לרכישת 50 אחוז מהכרטיס.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.