מכבי תל אביב ממשיכה להקשות על המעבר של רוי רביבו לפ.צ. קופנהגן ודורשת מהדנים 5 מיליון יורו תמורתו. כפי שפורסם כאן הבוקר, המועדון הדני העלה את דמי ההעברה שהוא מציע ב-250 אלף יורו, אבל מבחינת האלופה הישראלית, עדיין מדובר בפער של מעל 2 מיליון יורו, מאחר שמכבי תל אביב רוצה 5 מיליון יורו תמורת המגן השמאלי.
למעשה, במהלך הזה מכבי תל אביב מציבה את רביבו בשורה אחת עם דניאל פרץ שנמכר לבאיירן מינכן ב-5 מיליון יורו, ועם אוסקר גלוך שנמכר תמורת 7 מיליון יורו לרד בול זלצבורג. מבחינת מכבי תל אביב, רביבו ברשימה שלהם, והיא לא חושבת שעצם שהעובדה שהוא מגן שמאלי, תפקיד קצת פחות אטרקטיבי, היא צריכה לבקש סכום נמוך מזה.
הימים הקרובים יכריעו האם מדובר בעסקה שהולכת לפיצוץ, מאחר שהדנים מחזיקים גם באופציה למימוש עם המגן השמאלי הנוכחי שלהם, מרקוס לופס, שהושאל מפיינורד לקופנהאגן, ולדנים יש אפשרות לרכוש אותו. הדנים מעדיפים את רביבו, אבל לא בטוח שיתנו לכך עוד זמן רב.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
רביבו לוחץ מאוד להשלמת העסקה בהקדם, ומתקשה להבין מדוע מכבי תל אביב הציבה עליו תג מחיר גבוה מאוד עבור שחקן הגנה מישראל.