וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניקו וויליאמס "משתוקק" לשחק בברצלונה, אבל לה יש פייבוריט אחר

נציגו של שחקן נבחרת ספרד נתן את ההסכמה לחוזה של 12 מיליון יורו, אך האלופה שומרת עליו בינתיים כאופציה חלופית בלבד

תיקתקנו, 13.6/ספורט1

הדיווחים על הפגישה בין נציגו של ניקו וויליאמס לדקו, המנהל הספורטיבי של ברצלונה, נתנו את התחושה כי הצדדים מתקרבים, ומי שהגביר את ההתלהבות היה לאמין ימאל עם אותו סטורי באינסטגרם. שחקן הכנף של אתלטיק בילבאו אף הסכים להצעת השכר של ברצלונה, 12 מיליון יורו לעונה, ולפי סוכנו "משתוקק" לשחק בברצלונה ומעדיף אותה על פני ההצעה של באיירן מינכן, אבל לקטלאנים יש סדר עדיפויות שונה.

לפי "ספורט" הקטלאני, המועמד המוביל מבחינת בארסה לעמדת הקיצוני השמאלי היה ונותר לואיס דיאס, שחקנה הקולומביאני של ליברפול. אבל לנוכח הדרישות הגבוהות שמציבה ליברפול, אלופת ספרד לא מוכנה לשלם יותר מ-60 מיליון יורו ושוקלת חלופות.

מרכוס רשפורד מאוד רוצה להגיע וכך גם ניקו, שבעונה שעברה לא העז לחתום בגלל החשש מהמצב הכלכלי והרגולטורי של ברצלונה, אבל הפעם מוכן לקחת את הסיכון שרישומו יעוכב כפי שקרה לדני אולמו העונה.

ניקו וויליאמס, אתלטיק בילבאו. רויטרס
רוצה לברצלונה, יסיים במינכן? ניקו וויליאמס/רויטרס

סעיף השחרור של וויליאמס עלה ל-62 מיליון יורו ואתלטיק בילבאו לא מוכנה לנהל משא ומתן עם ברצלונה, על רקע היחסים המתוחים בין הנהלות המועדונים. לפיכך, אם בארסה תרצה את אלוף אירופה, היא תידרש לשלם את מלוא הסכום, בדיוק כפי שעשתה כשהפעילה אתמול את סעיף השחרור של השוער ז'ואן גרסיה מאספניול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully