ג'ון מקנרו, מגדולי הטניסאים בכל הזמנים, שוחח עם העיתון האיטלקי "קוריירה דלו ספורט" וניתח את דור ההווה של הענף, עם דגש על שני הכוכבים הגדולים של הענף כיום -קרלוס אלקראס ויאניק סינר, אחרי הגמר הבלתי נשכח ברולאן גארוס.
"לסינר יש הילה אדירה על המגרש", אמר האמריקאי האגדי. "אישיות לא נבנית, נולדים איתה. לאלקראס יש המון כריזמה, והמשחקים שלו מאוד מרגשים. לשניהם יש אלמנטים ייחודיים. קרלוס הוא השחקן הצעיר הכי מוכשר שאי פעם החזיק מחבט לדעתי, אבל סינר מאוד קרוב אליו. אלקראס מבריק יותר, וסינר עקבי יותר. הרעש שהכדור משמיע כשסינר חובט בו - לא שמעתי דבר כזה מעולם".
מקנרו הוסיף וחלק טיפ לאלוף רולאן גארוס: "אני מקווה שהעליות והירידות לא יהרסו את קרלוס. הוא יודע להסתבך ולצאת מזה באלגנטיות מטורפת. אלקראס הוא המתנה הכי גדולה שקיבל הטניס מאז פדרר, נדאל וג'וקוביץ'. הוא היחיד שהייתי קונה בשבילו כרטיס. לבחור בינו ובין סינר זה כמו לבחור בין הביטלס לרולינג סטונס. אני אהבתי את לד זפלין, אבל הסטונס היו בלתי צפויים, ולפעמים הביטלס היו טובים יותר. כמו אלקראס וסינר - שניהם עושים היסטוריה".
טניסאי העבר נשאל גם האם השניים יוכלו לשבור את שיאי הגרנד סלאם של פדרר, נדאל וג'וקוביץ', והשיב: "לא חלמתי אפילו שפדרר, נדאל וג'וקוביץ' יגיעו ל-20 תארים. האם סינר או אלקראס יכולים להגיע ל-25? זה נשמע לי מטורף, אבל אף פעם אי אפשר לדעת".