איגוד השופטים הודיע הערב (רביעי) כי הוועדה המקצועית הנוכחית סיימה את תפקידה אחרי שנים, ובמקומה מונתה וועדה מקצועית ארצית בהרכב חדש.
יו"ר הוועדה המקצועית וראש מערך השיפוט החדש יהיה זיו אדלר, בעברו שופט ליגת העל ושופט מסך בינלאומי. לצדו, ישמשו כמשבצים שופטי העבר אלון יפת וארז פפיר, שניהם שופטי עבר בינלאומיים. יתר חברי הוועדה הם דודו ביטון, משה בוחבוט וקובי לחם הכהן.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
זיו אדלר מסר בשם הוועדה החדשה: "אנו, חברי וועדת שיפוט ארצית מבקשים להודות על האמון שניתן לנו עם כניסתנו לתפקיד. תודתנו נתונה ליו"ר איגוד השופטים גיורא ענבר ולחברי הנהלת האיגוד ולהתאחדות לכדורגל על האמון, הזכות וההזדמנות לקחת חלק בעשייה משמעותית לקידום התחום. כמו כן, תודה והערכה עמוקה לחברי הוועדה היוצאת על תרומתם הרבה והעבודה החשובה ביותר שביצעו לאורך תקופת כהונתם".
גיורא ענבר, יו"ר איגוד השופטים: אני מבקש להודות מכל הלב לחברי הוועדה המקצועית היוצאת על עבודה חשובה ומסורה, לילות כימים, במשך שנים ועונות. לחברי הוועדה הנכנסת אני מאחל ברכה והצלחה רבה. יש לנו הרבה משימות רבות בהמשך הדרך, אבל אני בטוח שהרוח החדשה שאתם מביאים עימכם תביא את האיגוד לגבהים חדשים של חדשנות, מקצועיות ושקיפות".
יריב טפר, מנכ"ל איגוד השופטים סיכם: "תודה ענקית לחברי הוועדה המקצועית היוצאת על שנים של עבודה משותפת, תמיד עם סבלנות ואורך רוח, מסירות ומקצועיות. המון המון בהצלחה לזיו אדלר ולחברי הוועדה הנכנסת, שמהיכרות רבת שנים עם הנפשות הפועלות אני בטוח שהאיגוד הרוויח בענק, וכל הכדורגל הישראלי".


