הפועל גלבוע גליל ממשיכה במגמת החיזוק שלה. הקבוצה של שרון אברהמי הודיעה היום (רביעי) על החתמתו של הגארד-פורוורד לוקאס ולדנברג, שהצטרף בחוזה לשנתיים.
"אני יותר משמח להצטרף לקבוצה. הערכתי מאוד את ההתעניינות והרצון שאצטרף למועדון", אמר גולדנברג בהודעה של גלבוע גליל, "זהו אתגר גדול בקריירה שלי, ואקח זאת באחריות כדי לנסות לעזור לקבוצה להשיג את כל המטרות יחד. ולאוהדים היקרים, אני מקווה שתשכחו את המריבות הספורטיביות מהעבר, שתהנו ממני ותאהבו אותי".
גולדנברג (31, 1.96), יליד ארגנטינה, שיחק במשך שנים רבות בליגה בארגנטינה, לפני שחתם בהפועל עפולה מהליגה הלאומית בקיץ 2022 והוביל אותה לליגת העל. הוא נשאר במועדון כקפטן בליגת העל בעונה שלאחר מכן ורשם 9.3 נקודות ו-4.7 ריבאונדים בממוצע למשחק. בעונה שעברה עבר לגליל עליון, והיה לאחד משחקני המפתח בקבוצה עם 10.7 נקודות ו-6 ריבאונדים למשחק.
גולדנברג מצטרף בסגל הישראלי של אברהמי לניב משגב שמחזיק בחוזה מהעונה שעברה ורועי נציה שהאריך את חוזהו. גלבוע אף האריכה את החוזה של אלייז'ה צ'יילדס וצירפה שלושה שחקנים זרים חדשים - קיילר אדוארדס מאליצור נתניה, ארון ווילר מהליגה הצרפתית וקמרון הנרי שהגיע מהליגה השנייה בגרמניה.