לשכת תביעות התעבורה של חדרה הגישה השבוע לבית משפט השלום בעיר כתב אישום כנגד כדורגלן פעיל בליגת העל, בן 22, תושב איזור השרון, בגין נהיגה ברכב שרשיונו אינו בתוקף תקופה ארוכה.
הכדורגלן נעצר לבדיקה על ידי יחידת השיטור העירוני בחדרה לפני למעלה מחודש, אז הבחינו השוטרים כי רישיון רכבו פקע לפני למעלה משלוש שנים. משפטו יחל בחודש הבא.
בסעיף העבירה נכתב: "נהגת ברכב הנ"ל כשתוקף הרשיון פקע ועברו למעלה משנתיים מיום פקיעתו. רישיון הנהיגה פקע בתאריך 15.3.2022, בניגוד לסעיף 10א בפקודת התעבורה".
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
תגובתו של השחקן או של קבוצתו תובא לכשתתקבל.


