רוי רביבו היה מהמצטיינים אמש (שלישי) בניצחון 0:1 של נבחרת ישראל על סלובקיה. אבל החדשות הטובות מבחינת מכבי תל אביב זרמו לא רק בדברצן, אלא גם בבלגרד: נמניה סטואיץ' קיבל צ'אנס בהרכב נבחרת סרביה במשחק מול אנדורה (ניצחון 0:3), והציג יכולת טובה שזיכתה אותו במחמאות בתקשורת המקומית.
"שחקן ההתקפה הכי טוב מבין שחקני ההגנה", ציינו באתר "B92". "ההצבה שלו בהרכב הייתה סוג של הפתעה, אבל בשורה התחתונה יירשם לזכותו שגם הוא היה חלק מרצף חמשת המשחקים של סרביה ללא ספיגה".
באתר "Sportske" הוענק לסטואיץ' ציון 7, אחד הגבוהים בנבחרת. "השאיר רושם חיובי מאוד. חילץ כמה כדורים, והתאים מאוד לצד מילנקוביץ' ופאבלוביץ' בהגנה".
באתר "נובה" הסתפקו בציון 6.5 אבל כתבו על בלם מכבי תל אביב: "הופעה סולידית, אחרי עונה נהדרת במכבי תל אביב. הוא ההי נקי מטעויות בכל מה שקשור למסירות ולמאבקי אוויר".
סטואיץ' התראיין לתקשורת הסרבית בסיום ואמר: "אנחנו בתחילתו של קמפיין, וזה ניצחון חשוב במשחק לא קל. המשחקים מול היריבות ה'קטנות' יכולים להיות הכי קשים, אבל גרמנו לזה להיראות קל".