וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עם מוצרים שעוצבו במיוחד: קמפיין היוגה הגדול יוצא לדרך

קמפיין היוגה של דקטלון יוצא לדרך, עם השראה ומוצרים שעוצבו במיוחד על ידי יוגים, בין התאריכים 9.6-22.6 בכל סניפי דקטלון ובאתר. פרטים בפנים

כרית Zafu ליוגה ומדיטציה - 149 שקל. יחצ,
כרית Zafu ליוגה ומדיטציה - 149 שקל/יחצ

דקטלון יוצאת בקמפיין יוגה שייערך בין התאריכים 9.6-22.6 - שבועיים בהם יקודמו מוצרים שנולדו מתוך אהבה אמיתית ליוגה, חלקם בהנחה. תחת המסר ,Go with the flow מזמינה דקטלון את כל המתרגלים והמתרגלות - מתחילים וותיקים כאחד - לקחת נשימה עמוקה, להתחבר לגוף ולתת לתנועה להוביל.

מוצרי היוגה של דקטלון מעוצבים על ידי יוגים מנוסים ובשיתוף פעולה עם שגרירי יוגה מכל העולם. כל מזרן, רצועה או פריט לבוש מפותח מתוך ניסיון אישי, הבנה של גוף בתנועה ומחויבות לתרגול חיובי, נדיב ומכבד. הדגש הוא על נוחות, יציבות וויצירת חוויה מותאמת אישית שמאפשרים לכל אחד ואחת להתחיל - או להעמיק - את הדרך.

מה כוללת הקולקציה? היכנסו לאתר

מזרן יוגה - 129 במקום 149 שקל. דקטלון,
מזרן יוגה - 129 במקום 149 שקל/דקטלון

הקמפיין מתקיים סביב יום היוגה הבינלאומי, אך עבור דקטלון היוגה היא דרך חיים שמתקיימת בכל יום - רגע של נוכחות, תנועה ונשימה. לא צריך ניסיון או ציוד מתוחכם כדי להתחיל. מספיק מזרן אחד, כוונה פשוטה ומוצרים שתומכים בתרגול.

את כל המוצרים האלה, כמו גם רבים אחרים, ניתן להשיג בכל 11 חנויות של דקטלון בפריסה הארצית, באתר www.decathlon.co.il ובאפליקציית הקניות.

  • עוד באותו נושא:
  • יוגה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully