נהואל באריוס, כדורגלן ברקאס סנטרל מארגנטינה, נפגע מירי ואושפז תחת אבטחה משטרתית לאחר שלכאורה הוא היה זה שפתח בירי. הכדורגלן בן ה-27, שמושאל לברקאס מקבוצת הפאר סן לורנסו, אמנם נפצע, אבל הוא חשוד בעצמו ואחרי שהטיפול בו הסתיים - הוא נעצר.
לפי התקשורת בארגנטינה, משחק טורניר שכונתי באבז'נדה הידרדר לאירוע אלים שהסתיים בחילופי יריות. לפי הדיווחים, העימות החל בין שני שחקנים משתי קבוצות שונות, כאשר אחד מהם זוהה כסנטי באריוס - בן דודו של נהואל באריוס.
מקורות משטרתיים טוענים כי נהואל באריוס שלף אקדח וירה מספר יריות, אשר פגעו בשופטת הטורניר, ליילה גרסיה בת ה־24, שנפצעה. אדם נוסף נפצע בחילופי הירי ובאריוס עצמו נפגע אף הוא, ונפצע בירך שמאל. שלושתם פונו לבית החולים והכדורגלן המקצועני נעצר אתמול בערב.
באריוס הוא לא כדורגלן אנונימי, למרות שהיום משחק בקבוצה קטנה יחסית. ב-2023 הוא נבחר לנבחרת העונה בליגה הארגנטינאית כששיחק בסן לורנסו. מאחוריו למעלה מ-180 הופעות בליגה הבכירה בארגנטינה ו-15 הופעות במפעלים היבשתיים.