מאמן הנבחרת הצעירה של סלובקיה, ירוסלב קנטוש, התראיין במולדתו ונזכר בין היתר כיצד הגיע למכבי חיפה אי שם בינואר 1996. הירוקים חיפשו אז מחליף לרומן פץ, שלא הצליח לשחזר את היכולת הפנטסטית שלו מלפני הפציעה הקשה והמפורסמת במשחק נגד מכבי תל אביב.
קנטוש שיחק אז בטטראן פרשוב ממרכז הטבלה בסלובקיה והוא סיפר: "באותה תקופה לא להרבה שחקנים היו סוכנים. מכבי חיפה רצתה בלם מספרטה פראג, אבל הוא נפצע. הסוכן שלו היה פבל פשקה, שהכיר את נשיא המועדון בפרשוב. ככה נוצר הקשר. הם ראו אותי משחק, נסעתי למבחנים של 10 ימים שהצליחו, וחתמתי על חוזה".
קנטוש המשיך: "ישראל הייתה בשבילי יעד לא מוכר, אך בסופו של דבר הופתעתי לטובה. הייתה שם רמת חיים גבוהה, תנאי כדורגל איכותיים. אבל היה לי חוסר מזל. אחרי חצי שנה נפצעתי וכשהחלמתי יצאתי להשאלה בבוהמיאנס פראג ובסופו של דבר עזבתי את מכבי חיפה".
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
קנטוש שיחק רק חצי עונה במכבי חיפה, אבל חזר לישראל לכמעט עונה מלאה בהפועל כפר סבא (1999/2000). הוא פרש ב-2008 אחרי ששיחק בכמה קבוצות נוספות בסלובקיה - כשבמקביל כבר התחיל לאמן. הנתון המעניין: הבלם כבש שני שערים בישראל, אחד במדי מכבי חיפה והשני במדי כפר סבא - ושניהם היו נגד הפועל ראשון לציון.
בלם העבר, היום בן 51, עומד על הקווים של הנבחרת הצעירה של סלובקיה מאז ינואר 2020. באופן קצת מפתיע, אף אחד מ-46 המשחקים בהדרכתו, לא היו נגד ישראל הצעירה.