וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לבנדובסקי הציב אולטימטום יוצא דופן: או אני או המאמן

חלוץ ברצלונה והכוכב הכי גדול של פולין, הודיע ברשתות החברתיות: "לא אשחק יותר בנבחרת כל עוד מיכאל פרובירז' מאמן אותה"

תיקתקנו, 8.6/ספורט1

כוכב ברצלונה, רוברט לבנדובסקי בן ה-36, לא נכלל בסגל נבחרת פולין למשחקי חלון יוני בשל בקשתו להתאושש מעונה אינטנסיבית ולהכין את עצמו לעונה הבאה - בה הוא מקווה לזכות עם ברצלונה בכל התארים, ואולי גם לשחק במונדיאל בארצות הברית בסוף העונה. עם זאת, בפולין מאוד לא אהבו את התנהגות הכוכב הכי גדול שלהם, המאמן מיכאל פרובירז' אף הודיע כי לבנדובסקי לא יענוד את סרט הקפטן בנבחרת עד הודעה חדשה ובימים האחרונים, אולי במפתיע, החלוץ ספג אש מכל כיוון אפשרי.

הערב (ראשון), אחרי מספר ימים של הטחות והאשמות, שיחת טלפון עם פרובירז' שהסתיימה בטונים צורמים על פי דיווחים וניסיון כושל של לבנדובסקי להסביר את עצמו בפני האוהדים, הגיעה ההודעה הדרמטית של החלוץ - שלמעשה הציב אולטימטום לראשי הנבחרת: או אני, או המאמן.

רוברט לבנדובסקי, חלוץ נבחרת פולין. רויטרס
לבנדובסקי הציב אולטימטום יוצא דופן/רויטרס

"לאור הנסיבות ואובדן האמון במאמן נבחרת פולין, החלטתי לוותר על השתתפותי בנבחרת כל עוד הוא המאמן", כתב לבנדובסקי בעמוד הטוויטר שלו, "אני מקווה שעדיין תינתן לי ההזדמנות לשחק עבור האוהדים הטובים ביותר בעולם".

לבנדובסקי הבקיע 85 שערים ב-158 הופעות במדי נבחרת פולין. העונה בברצלונה רשם 52 הופעות בכל המסגרות, כבש 42 שערים ובישל עוד שלושה.

שעה קלה לאחר מכן, נמסר מההתאחדות הפולנית: "עקב אירועי היום והשאלות הרבות מצד כלי התקשורת, אנו מודיעים כי המאמן מיכאל פרובירז' ישיב לשאלות במסיבת עיתונאים שתיערך מחר באצטדיון האולימפי בהלסינקי. במסיבת העיתונאים ישתתף יחד עם המאמן גם קפטן נבחרת פולין, פיוטר ז'לינסקי".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully