וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריברו יחזור לגמר? קטש: "יש כל מיני טיעונים על השולחן"

8.6.2025 / 13:25

הסנטר עשוי לשחק במשחק 1 אחרי תקופה ארוכה (שני, 20:50), קטש מבהיר: "עדיין לא התקבלה החלטה. אליפות? חייבים את זה לעצמנו"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 11/אולפן וואלה

מכבי תל אביב קיימה היום (ראשון) את האימון המסכם לקראת המשחק הראשון בסדרת גמר הפלייאוף לעונת 2024/25 נגד הפועל ירושלים מחר (20:50). הצהובים יחזרו לפרקט לראשונה לאחר עשרה ימים, כשהם מקווים לשמור על הביתיות ולעשות צעד משמעותי לקראת אליפות שלישית ברציפות ו-57 בסך הכל.

השאלה המרכזית לקראת פתיחת הסדרה, שעליה תהיה תשובה בשעות הערב, היא האם חסיאל ריברו יחזור לסגל של מכבי. הסנטר הקובני שבר את הקרסול לפני למעלה מחודשיים, וחזר לפעילות לפני קצת יותר משבועיים, כשבמכבי תכננו לרשום אותו למשחק השני בסדרת חצי גמר הפלייאוף נגד הפועל חולון, אך לבסוף בשל העובדה שרומן סורקין הגיע לא כשיר לחלוטין למשחק, לא לקחו את הסיכון. ריברו מתאמן בתקופה האחרונה באופן מלא, ובמכבי סומכים עליו, ואם יירשם זה יהיה על חשבון טרביון וויליאמס.

"יש כל מיני טיעונים על השולחן", אמר עודד קטש לקראת המשחק. "זו בחירה בין שתי אלטרנטיבות טובות, אבל אין לי עדיין תשובה. יש כמה שעות להחליט. נגיע לאימון, נראה איך חסיאל ירגיש, ונקבל החלטה".

במועדון נותנים המון כבוד להפועל ירושלים שניצחה אותם כבר פעמיים העונה בליגה, וגברה עליהם גם בגמר גביע המדינה בהיכל מנורה בעונה שעברה. במכבי ניתחו את ההפסדים לירושלים, וכן את הניצחון בגמר גביע המדינה העונה בארנה, ומקווים לבוא עם תוכנית משחק מספיק טובה כדי לצאת עם יתרון בסדרה.

חסיאל ריברו שחקן מכבי תל אביב לצד אוסטין וויילי שחקן הפועל ירושלים. לירון מולדובן
סימן השאלה הגדול. ריברו מול אוסטין וויילי במפגש קודם/לירון מולדובן

עודד קטש הוסיף: "במיוחד השנה, אני חושב שאחרי חצי הגמר ידענו שיהיה קלאסיקו מסוים, לא חשוב מי תעלה. ירושלים קבוצה טובה מאוד. באירופה הם איבדו כמה שחקנים חשובים בתקופה חשובה, אבל ברגע שהם חזרו הם הפכו להיות קבוצה מאוד מסוכנת וטובה, עם הרבה מאוד איכויות. אנחנו צריכים להגיע למשחק עם הרבה תחושת דחיפות ומוכנות להיות אגרסיביים, במיוחד אחרי עוד הפסקה ארוכה.

"גם בעניין המנטלי, הם מגיעים בתחושה טובה. הם עשו חצי גמר גדול והישג גדול, ואין לי ספק שהם לא יסתפקו בזה. אנחנו צריכים להיות מוכנים. אין טעם להתעסק במצב שלנו, כי זה מה שיש. היו דברים טובים בסדרה שלנו נגד חולון, למרות שלא היינו באחוזי קליעה גבוהים. הפכנו את הסדרה הזו ליותר קלה ממה שהיה יכול להיות.

"הייתה עונה מאוד קשה. היו הרבה רגעים ותקופות, ובהתחשב בנסיבות הצלחנו להחזיק מעמד ולהגיע עד כאן. חשוב לי כמו כל שנה לזכות. אנחנו חייבים את זה לנו, לקהל שלנו - אבל פשוט זה לא הולך להיות".

* מכבי תל אביב הודיעה כי הגמר ייפתח במחוות למען החטופים, כשעמותת האוהדים "אחים לסמל" תחלק בכניסות צמידים הקוראים לשחרור החטופים, ובתוך ההיכל יוצב דוכן מטען מטה משפחות החטופים. לפני המשחק, יעלו לפרקט טל שוהם ועומר ונקרט שחזרו מהשבי, וייערך טקס הקורא לשחרור כל החטופים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully