תומאס טוכל אמנם עדיין עם מאזן מושלם כמאמן נבחרת אנגליה, ורשם שלושה ניצחונות בשלושה משחקים, אולם התצוגה הלא משכנעת אמש (שבת) בניצחון 0:1 על אנדורה העלתה כמה סימני שאלה, בעיקר בכל הנוגע לגישה של השחקנים.
"אני לא מרוצה, זה ברור", אמר טוכל בסיום, והסביר: "ב-20 הדקות האחרונות לא אהבתי את הגישה שלנו. לא אהבתי את האופן שבו סיימנו את המשחק. היה חוסר בתחושת דחיפות, לא היינו מספיק רציניים ביחס למעמד. במשחק של מוקדמות גביע העולם, נדרשת יותר רצינות. לא אהבתי את שפת הגוף".
הארי קיין, שכבש את השער היחיד של אנגליה, הודה ש"לא סיימנו את המשחק מספיק טוב, וחייבים להודות שזה לא שמצופה מאיתנו. אנחנו צריכים להיראות יותר טוב".
בממלכה לא היססו לבקר את אנגליה וטוכל, כאשר ב"דיילי מייל" מקבל טוכל ציון 6 ("ציון ממוצע לערב ממוצע"), ובאולפנים שחקני העבר קוטלים. "בחצי השעה האחרונה נראה היה שהשחקנים משועממים, וזה בלתי נסלח. תנו הכל המגרש, תבקיעו עוד שערים ותנסו להרשים את המנג'ר. הוא עדיין חדש בתפקיד", אמר רוי קין.