קרלוס פונק עוזב את הפועל באר שבע אחרי חצי שנה בלבד. היום (שישי), חודש אחרי שהמריא למולדתו במטרה להנפיק דרכון ביומטרי חדש ומאז לא חזר, נמסר מהקבוצה כי "המועדון וקרלוס פונק סיכמו בהחלטה משותפת על סיום ההתקשרות בין הצדדים".
כזכור, פונק המריא בעיצומו של הפלייאוף העליון למולדתו ואמור היה לחזור תוך מספר ימים, אבל בפועל כבר מעל חודש נמצא מחוץ לישראל. הוא שמר על קשר רציף עם ראשי הפועל באר שבע, שהבהירו שוב ושוב כי הם נמצאים בקשר וכי אין כאן בריחה מצד הבלם, אבל בכל פעם הוא טען כי הדרכון עוד לא מוכן ולכאן הגעתו מתעכבת. כעת החליטו הצדדים להודיע על התרת החוזה באופן הדדי.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
לפי הודעת הפועל באר שבע, "פונק הודיע להנהלת המועדון שישנם עדיין עיכובים בירוקרטיים משמעותיים בהליך חידוש דרכונו, אשר יעכבו אותו בהמשך גם בהוצאת הויזה והמשך האישורים הנדרשים ליציאה למחנה האימונים הקרוב ולתחילת הקמפיין האירופי.
"בנוסף לעיכובים אלו שימנעו ממנו את השתתפותו הקריטית בשלבים הללו, קרלוס שיתף את הנהלת המועדון בעניינים משפחתיים איתם הוא מתמודד ועל כן הוחלט בהדדיות להיפרד".


