וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוזר מהדלת הראשית: המאמן החדש של אינטר אחרי עזיבת אינזאגי

מגן העבר הרומני כריסטיאן קיבו, שהיה חלק מהנראזורי בעונת הטרבל ובחודשים האחרונים השאיר את פארמה בליגה, יחתום לשנתיים

תקציר חצי גמר ליגת האומות: ספרד - צרפת 4:5/ספורט1

יומיים חלפו מאז שסימונה אינזאגי עזב את אינטר לטובת הכסף הגדול של ערב הסעודית ואחרי הדיווחים על כך שססק פברגאס סיכם את תנאיו כמחליפו, אבל לא זוכה לשחרור מקומו. הבוקר (שישי) נחשף באיטליה כי עוד היום צפוי לחתום בתור המאמן החדש לא אחר מאשר שחקן העבר כריסטיאן קיבו.

לפי הדיווחים, קיבו יחתום לשנתיים תמורת שכר של 2.5 מיליון יורו לעונה, בנוסף לבונוסים אפשריים. כאמור מדובר בהתפתחות חדה שהתרחשה ב-24 השעות האחרונות, לאחר שנפלה האפשרות למנות את ססק פברגאס - אינטר ניסתה עד הרגע האחרון לצרף את הספרדי, כאשר המנהל הספורטיבי פיירו אוזיליו אף נסע ללונדון למפגש איתו, אך קומו סירבה בתוקף לפתוח במו"מ. גם פברגאס עצמו לא ניסה להפעיל לחץ או לכפות מעבר, אחרי שכבר נפל מסיבות דומות מעבר לבאייר לברקוזן.

כריסטיאן קיבו מאמן פארמה. Alessandro Sabattini, GettyImages
קיבו חוזר לאינטר מהדלת הראשית/GettyImages, Alessandro Sabattini

במצב שנוצר, אינטר ויתרה גם על פטריק ויירה - שהעדיף להישאר בגנואה - והחליטה לפנות לקיבו, מאמן קבוצת הנוער שלה עד 2024 ואחד הסמלים של הקבוצה שזכתה בטרבל ההיסטורי.

מגן העבר הרומני שיחק בשבע שנותיו האחרונות בקריירה (2007 ועד 2014) באינטר ואז המשיך למשרות אימון כמעט בכל קבוצות מחלקת הנוער של המועדון, עזב את הנראזורי ב-2024 והשנה זכה לאמן לראשונה קבוצת בוגרים כאשר חתם בפארמה בפברואר האחרון וב-13 משחקים על הקווים הפסיד שלושה בלבד, תוצאות שבזכותן נשארה הקבוצה בליגה.

  • עוד באותו נושא:
  • אינטר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully