וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"סימנים חיוביים"? ברחבי העולם קטלו: "ברזיל היא צל של עצמה"

ויניסיוס ואנצ'לוטי ראו סיבות לאופטימיות בבכורה של האיטלקי, בעולם הציגו זאת אחרת: "כמו תחליף נטול סוכר לימי רונאלדו"

תקציר ה-0:0 בין אקוודור לברזיל בהופעת הבכורה של קרלו אנצ'לוטי/ספורט1

עם או בלי קרלו אנצ'לוטי, ברזיל ממשיכה לאכזב. הסלסאו סיימה הלילה (בין חמישי לשישי) ב-0:0 אצל אקוודור בהופעת הבכורה של המאמן על הקווים, בערב שהמחיש את העבודה הרבה שיש לדון קרלו לעשות כדי לעמוד בציפיות.

ב"גלובו" העניקו לאנצ'לוטי ציון 6.5 על הופעת הבכורה שלו על הקווים, ונימקו: "בזמן המועט שהיה לו, הוא העדיף להתמקד בהגנה. בתחום הזה, הייתה לו הצלחה. כעת הבעיה החמורה יותר היא ההתקפה החלשה, אבל עדיין נעשו מאמצים כדי להעמיד את ויניסיוס במצבים של אחד על אחד. התוצאה אולי מאכזבת, אבל ראינו כמה סימנים חיוביים, ומעניינים".

גם אנצ'לוטי התעקש למצוא את הנקודות לשימור מהמשחק, ואמר בסיום: "הייתה הופעה הגנתית טובה מאוד. ראיתי את השחקנים רגועים יותר עם הכדור, והמשחק היה קצת יותר שוטף. בסופו של דבר זה תיקו טוב, אנחנו יוצאים מרוצים ועם עוד ביטחון למשחק הבא".

מאמן נבחרת ברזיל קרלו אנצ'לוטי. Rapha Marques/Sports Press Photo, GettyImages
הרבה עבודה. אנצ'לוטי/GettyImages, Rapha Marques/Sports Press Photo
ויניסיוס, נבחרת ברזיל. Franklin Jacome, GettyImages
"המאמן הכי טוב שהיה לי". ויניסיוס אופטימי/GettyImages, Franklin Jacome

ויניסיוס, ששוב לא עמד בציפיות הגבוהות ממנו במדים הלאומיים, אמר ש"יש סיבות להתעודד. אני מאושר שאנצ'לוטי איתנו כאן. אמרתי כבר בעבר שהוא המאמן הכי טוב שעבדתי איתו, ועם הזמן הוא יראה את זה גם כאן".

אבל ברחבי העולם לא ריחמו על אנצ'לוטי וברזיל, ולא לקחו בקלות את התוצאה המאכזבת. "בדיקת מציאות עבור אנצ'לוטי. ברזיל הנוכחית היא של ברזיל של פעם", ציינו ב"מארקה". "כשקרלו אמר 'כן' לברזיל, כנראה שהוא דמיין את ברזיל של 1994, או שחשב על שמות כמו רומאריו, רונאלדו ורוברטו קרלוס. אבל מה שיש לו בידיים כרגע, זה צל של אותה נבחרת. כמו תחליף נטול סוכר".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully