הבוקר (חמישי) נחתם הסכם חסות חדש בין ההתאחדות לכדורגל ואיגוד השופטים לבין קבוצת לאומית שכוללת את הסתדרות לאומית, רשת עתיד חינוך, עתיד מכללות ומועדון שווה. הסכם החסות הוא לשנתיים בגובה מיליון ש"ח לעונה, וכולל את חזית חולצות שופטי הכדורגל בישראל.
גיל דמתי, מנכ"ל קבוצת לאומית: "קבוצת לאומית פועלת בתחומים עסקיים מגוונים ובניהם תחום החינוך, הכשרות עובדים ויחסי עבודה בישראל. עבורנו, זהו חיבור מעצים שמביא לידי ביטוי את המחויבות שלנו לחדשנות, למצוינות ולקידום ערכי הספורט והחינוך בישראל. אנחנו גאים לעמוד ביחד עם ההתאחדות הכדורגל ואיגוד שופטי הכדורגל שהם סמל למקצועיות, הוגנות ומשמעת. עבורנו מדובר בשותפות דרך שתכליתה קידום הערכים החברתיים של קבוצת לאומית".
שינו זוארץ, יו"ר ההתאחדות לכדורגל: "אני מברך על החיבור ושיתוף הפעולה בין קבוצת לאומית להתאחדות לכדורגל ולאיגוד השופטים. מדובר בארגונים שמקדשים חדשנות ומצוינות, ואני בטוח שמדובר בחיבור בריא ומשמעותי, שיניב פירות לכל הצדדים".
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
גיורא ענבר, יו"ר איגוד השופטים: "מדובר בהסכם חסות מבורך, שישלב את המטרות של כולנו, על בסיס ערכים משותפים, חינוך למקצועיות ולמצוינות! אני מודה לכל העוסקים במלאכה שהביאו את החיבור הטבעי והמצוין הזה".
יריב טפר, מנכ"ל איגוד השופטים: "השילוב בין הארגונים הוא מתבקש, ואני שמח ובטוח שהחיבור יביא לתוצאות הרצויות. הערכים המשותפים, הדגש על חינוך וחדשנות, הם גם נר לרגלנו, ויביאו את שיתוף הפעולה להצלחה עבור כל הצדדים".
משה בוחבוט, יו"ר ועד איגוד השופטים: "החיבור בין קבוצת לאומית לאיגוד השופטים קרם עור וגידים בשנים האחרונות, בו בעת חברי איגוד השופטים התאגדו תחת משפחת ההסתדרות הלאומית, אשר המשיך בחתימת הסכם קיבוצי שהיטיב בצורה משמעותית את תנאי השכר של שופטי הכדורגל בישראל, וכעת הסכם חסות ראשית שמחזק את שיתוף הפעולה ומקדם את הערכים המשותפים של ההסתדרות הלאומית ואיגוד השופטים".
ההתקשרות בין הצדדים תובא לאישור המזכירות בישיבתה הקרובה.


