וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רועי נציה האריך את חוזהו גלבוע/גליל בשנתיים נוספות

5.6.2025 / 12:10

הפורוורד (27, 1.91) שעלה עם הקבוצה של שרון אברהמי מהליגה הלאומית ימשיך עד לסוף עונת 2026/27: "דמות לחיקוי והערצה, סמל לנחישות"

תיקתקנו, 4.6/ספורט1

הפועל גלבוע/גליל ממשיכה בבניית הסגל לעונה הקרובה. היום (חמישי) הודיעה הקבוצה על הארכת חוזהו של הקפטן רועי נציה בשנתיים נוספות, עד לסוף עונת 2026/27.

""שמחים ונרגשים שרועי ממשיך במשפחת גלבוע גליל לשנתיים נוספות", אמר מנכ"ל המועדון ארצי פרטי, "רועי הוא דמות לחיקוי והערצה, סמל לנחישות, עבודה קשה, מחויבות וחיבור לקהילת הגלבוע".

נציה (27, 1.91) שיחק במשך שנים רבות בליגה הלאומית, אבל קיבל גם הזדמנויות קטנות בליגת העל במכבי אשדוד והפועל חיפה. הוא היה נודע כאחד השחקנים הטובים בליגה השנייה, וזכה עם גלבוע/גליל באליפות הליגה הלאומית בעונת 2023/24. העונה קיבל יותר הזדמנויות בשורות הקבוצה של שרון אברהמי, במדיה שימש כקפטן, ורשם 1.6 נקודות למשחק בליגה ו-2.3 נקודות בממוצע בפלייאוף.

רועי נציה, הפועל גלבוע גליל. דני מרון
נציה/דני מרון

גלבוע האריכה לאחרונה גם את חוזהו של אלייז'ה צ'יילדס, וצירפה את קיילר אדוארדס מאליצור נתניה. ניב משגב ממשיך לעונה נוספת במסגרת החוזה שלו. גור לביא צפוי לעזוב את הקבוצה לקבוצה אחרת בליגת העל, בכירה יותר, ואילו לוטן אמסלם שמחזיק בחוזה לעונה נוספת אמור לעזוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully