מיגל ויטור ייכנס לעונתו העשירית בהפועל באר שבע, על אף התעניינות לה זכה בשבועות האחרונים מפורטוגל. הבלם שיחגוג בסוף החודש יום הולדת 36, מתכוון להישאר בישראל ולהיכנס לעונה העשירית שלו במועדון, על אף שסוכנו קיבל באחרונה כמה פניות ובהן גישושים לגביו, ממועדונים במולדתו.
ויטור שהפך כאן עם השנים לישראלי ושיחק בנבחרת, מעולם לא נרתע מהמצב הביטחוני ומשפחתו היא שגרירה של ישראל בכל העולם. לבלם הוותיק יש חוזה לעונה הבאה והוא ישוב ארצה בעוד עשרה ימים כדי להתחיל בהכנות עם הפועל באר שבע לעונה הבאה. מחזיקת הגביע תשחק במוקדמות הליגה האירופית.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
לפני שנה ויטור היה במקום אחר. הפציעה שלו בגמר הגביע מול מכבי פתח תקוה דרשה התערבות כירורגית משמעותית ושיקום ארוך בכף הרגל. למרות גילו המתקדם, הוא הצליח להשתקם היטב וכשחזר לשחק באמצע העונה, תרם תרומה משמעותית לעונה הנהדרת של הפועל באר שבע, בסיומה הוא זכה לפני שישה ימים להניף את גביע המדינה. בהפועל באר שבע רואים בו נכס, מתכוונים ליהנות ממנו במגרש גם בעונה הבאה ומייעדים לו כאשר תפקיד מקצועי במועדון אחרי שיפרוש.


