חלוץ הפועל באר שבע, ארנולד גאריטה, התראיין לתקשורת הרומנית והתייחס לעתידו. הקמרוני בן ה-29 כבש העונה 7 שערים בכל המסגרות במדי מחזיקת הגביע. הוא שיחק בעבר בהצלחה בארג'ש הרומנית וזכור שם לטובה בדרך כלל.
"אני מאוד אוהב את הליגה הרומנית ואת רומניה", אמר גאריטה, "זו ליגה שהייתי שמח לשחק בה שוב, אבל כרגע אני עדיין תחת חוזה עם הקבוצה שלי. אני מאוד שמח בבאר שבע - אני מאוד אוהב את המקום. זכינו בגביע בשביל האוהדים, כי יש לנו אוהדים מדהימים. אני באמת שמח וגאה להיות חלק מהמועדון הזה. חתמתי על חוזה לשנתיים, אז נותרה לי עוד שנה אחת".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
גאריטה זכור מאוד ברומניה בגלל שהיה מועמד לסטיאווה בוקרשט בכמה הזדמנויות וניהל קרב תקשורתי עם הבעלים הצבעוני של המועדון, ג'יג'י בקאלי. הפעם האחרונה הייתה בסתיו של השנה שעברה, כאשר החלוץ כינה את בקאלי "שקרן", לאחר שהאחרון טען שהקמרוני סגר, אבל סירב להגיע לבדיקה רפואית.
למרות זאת, הקמרוני לא חסך שבחים מסטיאווה שזכתה באליפות שנייה ברציפות: "עקבתי אחרי הדרך שלהם באירופה השנה - זה היה מדהים. צפיתי במשחקים וראיתי קבוצה יוצאת מן הכלל".


