עילי פיינגולד ממשיך לככב בארצות הברית, וגורם לתהיות בנוגע לבחירות שנעשו לגביו בישראל. את העונה פתח פיינגולד בן ה-20 כבלם מחליף אצל ברק בכר, אבל במדי ניו אינגלנד הוא ממציא את עצמו חדש כווינגבק במערך 3-5-2, כשהוא מציג לראווה יכולות התקפיות מתקדמות לצד תרומה הגנתית.
הלילה (בין שבת לראשון) רשם פיינגולד את משחק השיא שלו בקריירה, עם צמד ושני בישולים בניצחון 0:3 על מונטריאול, שהעמיד את רצף המשחקים ללא הפסד של קבוצתו על תשעה.
פיינגולד, שלא כבש אף שער בקריירה עד שער הבכורה במחזור שעבר, עומד כעת על מאזן של שלושה שערים ושלושה בישולים העונה. למעשה, הוא השני בקבוצה בטבלת המעורבות בשערים אחרי קרלס חיל הספרדי. "ההגנות מקדישות לי הרבה תשומת לב, זה נותן מקום לשחקנים אחרים. צחקתי עם אילי שהוא כובש רק בגלל שכולם מרוכזים בי", אמר חיל בסיום.
צפו בביצועים של פיינגולד הלילה
Ilay Feingold against Montreal:
— Seth (@SethMan31) June 1, 2025
-2 goals
-1 assist
-27 for 32 on accurate passes
-2 for 2 on tackles
-4 for 6 on ground duels#NERevs pic.twitter.com/3eGAWchtAP
ההצטיינות של פיינגולד מגיעה על רקע סערת זימונו לנבחרת הצעירה. כזכור, בהתאחדות טענו שפיינגולד סירב להתייצב למשחק ידידות ורצו להרחיקו מנבחרות ישראל לשנה וחצי. בסופו של דבר הסתפק תובע ההתאחדות בהרחקה על תנאי לחצי שנה, לצד קנס כספי.
אבל ככל שעובר הזמן, פיינגולד מקבל תפקיד מפתח בקבוצתו. "עילי אחד המגנים הצעירים הכי טובים בליגה. הוא הראה את זה הערב", אמר מאמנו קיילב פורטר. "הוא עדיין צעיר ויש לו הרבה מה ללמוד, אבל אני שמח עבורו, כי הוא עובד קשה ומנסה להשתפר מדי יום. מבחינתי, אין אף מגן בליגה עם כישרון כמו שלו, וזה מלהיב כי הוא רק הולך להשתפר".