שוער ומנכ"ל בית"ר ירושלים לשעבר, איציק קורנפיין, התארח הערב (רביעי) בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס לעונה של בית"ר ירושלים והמצב שלה לקראת גמר גביע המדינה מחר נגד הפועל באר שבע.
"בית"ר מגיעה במצב לא אידיאלי. בחודש וחצי האחרונים, למעשה מתחילת הפלייאוף, היא בכושר לא טוב. הפסדים וסופגת הרבה מאוד שערים", סיפר קורנפיין. " היא מגיעה מול באר שבע, שעשתה עונה מדהימה, אבל שתיהן מגיעות למשחק אחד שאחת מהן תישאר בלי כלום. להערכתי יהיה משחק לא בתוצאות שראינו מהתקופה האחרונה, 0:5 לאחד מהצדדים לא יהיה".
קורנפיין התייחס גם לעונה של מיגל סילבה והמערך שהוא חושב שהיא צריכה לשחק בו בגמר: "סילבה בעונה מצוינת, אבל אין ספק שכשקבוצה סופגת כל כך הרבה שערים זה פוגע בביטחון של השוער. בית"ר ספגה המון במחזורים האחרונים ואין ספק שזה משפיע עליו. בסוף זה גמר גביע המדינה ושמים מאחור את היכולת החלשה כדי להביא גביע. בשנים האחרונות בית"ר לא נאבקה על האליפות, אבל כן על הגביע. היא יכולה לשחזר את הזכייה מלפני שנתיים. באר שבע עם היתרון במשחק הזה. אני חושב שבית"ר לא יודעת לשחק בשיטה נסוגה ועל התקפות מתפרצות. היא לא שיחקה ככה במהלך העונה. אני חושב שהיא צריכה לשחק עם שלושה בלמים, עדיין ללחוץ גבוה".
האזינו לראיון המלא עם איציק קורנפיין
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
עוד הוסיף קורנפיין: "הקישור של באר שבע, במיוחד קינגס קאנגווה, צריך לשים עליו עין. אם בית"ר תספוג ראשונה יהיה לה קשה לרדוף. היא צריכה לעבור את תחילת המשחק. לא חושב שיש מישהו בסגל של בית"ר שחווה פלייאוף חיובי, כולם נחלשו בפלייאוף".


