וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"שקר הרסני": המדליסט האולימפי תובע את בת זוגו לשעבר

האצן פרד קרלי, שנעצר בתחילת החודש לאחר שהאתלטית אליישה ג'ונסון סיפרה לשוטרים כי הכה אותה, החליט להגיש תביעה: "אני נלחם על האמת"

תיקתקנו, 27.5/ספורט1

פרד קרלי נחוש לנקות את שמו לאחר שנעצר בתחילת החודש בחשד שתקף את חברתו לשעבר, וטוען כי הגרסה שמסרה למשטרה רחוקה מהאמת. לדבריו מדובר בהאשמות שקריות, והוא מתכוון להגיש תביעה משפטית בעניין.

הרץ האולימפי נעצר ב-1 במאי, לאחר שהאתלטית אליישה ג'ונסון סיפרה לשוטרים כי קרלי הכה אותה בפנים וגרם לה לדימום מהאף, בעת שהותם במלון במיאמי. קרלי, שזכה במדליית כסף באולימפיאדת טוקיו 2020 ובמדליית ארד באולימפיאדת פריז 2024, מכחיש בתוקף שהיכה את ג'ונסון, ואמר: "מה שנאמר עליי הוא לא רק שקרי, אלא גם הרסני. אני נלחם על האמת".

דובר מטעמו מסר ל-TMZ כי קרלי משתף פעולה באופן מלא עם ההליך המשפטי, והוא מוכן לקחת את המקרה לבית המשפט כדי להשיב לעצמו את שמו הטוב, את הקריירה שלו ואת רווחתו הנפשית.

בעקבות המעצר, קרלי הושעה מארגון "גרנד סלאם טרק" של מייקל ג'ונסון, ואף הוסר מרשימת המשתתפים באירוע שהתקיים בסוף השבוע האחרון בפילדלפיה.

קרלי הכחיש את ההאשמה בבית המשפט והודיע כי הוא אינו אשם בעבירה מסוג תקיפה בדרגת עוון. עורך דינו מסר: "האמת נמצאת בצד של פרד".

פרד קרלי, אצן אמריקאי. Eurasia Sport Images, GettyImages
פרד קרלי/GettyImages, Eurasia Sport Images
אליישה ג'ונסון, אצנית אמריקאית. Hannah Peters, GettyImages
אליישה ג'ונסון/GettyImages, Hannah Peters

קרלי בן ה-29 הוא אחד הספרינטרים הבולטים בארה"ב בשנים האחרונות ומחזיק בשיאים אישיים של 9.76 שניות ב-100 מטר ו-19.76 שניות ב-200 מטר. הוא זכה כאמור במדליית כסף ב-100 מטר באולימפיאדת טוקיו ובמדליית ארד במקצה הזה בפריז 2024.

ג'ונסון, בת 28, הייתה גם היא רשומה לתחרות בקינגסטון, שלפניה התבצע המעצר. האמריקאית העפילה לגמר בריצה ל-100 מטר משוכות באולימפיאדת פריז בשנה שעברה וסיימה במקום השביעי.

sheen-shitof

עוד בוואלה

המהפכה של וואלה Fiber שתחסוך לכם בעלויות הטלוויזיה והאינטרנט

בשיתוף וואלה פייבר

איישה ג'ונסון. אינסטגרם, צילום מסך
איישה ג'ונסון/צילום מסך, אינסטגרם

לפי דו"ח המעצר, קרלי יצא עם ג'ונסון במשך כשישה חודשים, עד שנפרדו באוקטובר האחרון. האירועים התרחשו לאחר שהכוכב האולימפי נוטרל בטייזר ונעצר על ידי המשטרה במהלך בילוי לילי במיאמי ביץ' בינואר, כאשר היה עם אהובתו החדשה. ימים ספורים לאחר מכן, אשתו לשעבר אנג'ליקה סיפרה שבעבר תקף אותה והיא כבר הייתה בטוחה ש"תמות בידיים שלו".

אנג'ליקה, אם שלושת ילדיהם הקטנים, סיפרה כי נאלצה להיאבק על נשימתה כאשר קרלי חנק אותה במהלך תקיפה לכאורה שהתרחשה במאי 2024 בחדר השינה בביתם במיאמי. אנג'ליקה, אתלטית לשעבר בקרב-7 בקולג', טענה שפרד הפסיק את התקיפה וברח רק לאחר שבתם בת ה-9 מיה קפצה עליו מאחור באומץ לב, והחלה לשרוט את עיניו בניסיון נואש לעצור אותו. לדבריה הוא בוגד סדרתי שמנהל "חיים כפולים".

עורך דינו של קרלי תיאר את טענותיה כ"המצאות", והדגיש שהן לא היו מספיקות על מנת לגרום למעצרו באותה עת. "היחידים שנפגעים מהטענות הדמיוניות האלה הם שלושת ילדיהם הצעירים, שיזכרו כיצד אמם הקריבה את פרטיותם ואת שמו של אביהם עבור תהילה חולפת", אמר עורך הדין.

  • עוד באותו נושא:
  • פרד קרלי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully