קרלוס פונק עדיין לא שב לארץ וגם אם יגיע ביממה הקרובה, הוא לא יהיה חלק מהקבוצה לגמר גביע המדינה ביום חמישי מול בית"ר ירושלים באיצטדיון בלומפילד. היום (שני) נמצאת הקבוצה ביום חופשי ומחר היא תשוב להתאמן. הקבוצה תקיים שני אימונים, בימים שלישי ורביעי, כך שאין שום היגיון ששחקן אשר נעדר שלושה שבועות מאימונים, יתאמן במשך יומיים וישחק בגמר גביע המדינה.
במועדון ממשיכים לעמוד גם הבוקר בגרסה שנמסרה מלכתחילה, לפיה השחקן טס כדי לטפל בדרכון ביומטרי ובויזה ולא היה אמור להיעדר יותר משבוע עד עשרה ימים, כך שכל הסחבת הבלתי סבירה הזו, אינה משהו שהמועדון צפה. מבחינת הפועל באר שבע, זה גם אירוע שהיה צריך לדלג עליו.
לפונק יש חוזה במועדון לעוד שנתיים ועדיין לא ברור כיצד תתנהל הקבוצה נוכח הנסיעה הזו והעיכוב הבלתי סביר בשובו של הבלם. במועדון ימתינו לשובו ויקבלו החלטות בהמשך.