וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאמינה בו: החלוץ שהפועל באר שבע תחזיר לעונה הבאה

24.5.2025 / 13:15

נועם שחר שהושאל העונה להפועל פתח תקוה, יחל את האימונים עם הקבוצה ואמור להיות חלק ממצבת החלוצים. ספק אם גאריטה ימשיך

תקציר ליגת העל: בית"ר ירושלים - הפועל באר שבע 1:1/ספורט1

החלוץ נועם שחר, שהושאל בעונה האחרונה להפועל פתח תקוה, יקבל הזדמנות בהפועל באר שבע ואמור להיות חלק ממצבת החלוצים של הקבוצה בעונה הבאה. החלוץ בן ה-20 כבש העונה שישה שערים במדי הפועל פתח תקוה וסייע לה להעפיל לליגה הלאומית, עם כמה נקודות חשובות שהביא במו רגליו, בעיקר כשחקן מחליף מהספסל.

שחר שגדל בהפועל באר שבע וכבש לפני שנה 15 שערים בכל המסגרות בקבוצת הנוער, יחל את האימונים לעונה הבאה אצל רן קוז'וך מתוך כוונה להשאיר אותו לעונה הבאה כשחקן הקבוצה. כזכור, הפועל באר שבע התקשתה העונה להלביש שחקני שדה צעירים כחלק ממענק עידוד השחקן הישראלי ובמשחקים רבים ישבו שני שוערים על הספסל, אחד מהם בן גורדין, על מנת שיהיו בסגל שני שחקנים מתחת לגיל 22.

שחר שבחודש אוגוסט יהיה בן 21, פותר להפועל באר שבע את הבעיה הזו, אבל ללא קשר, במועדון עקבו אחריו ומשוכנעים שאחרי עונת פריצה בבוגרים של הפועל פתח תקוה תחת עומר פרץ, הוא יוכל להתקדם אצל קוז'וך, כפי שהתקדמו אצלו העונה שחקנים רבים.

שחקן הפועל פתח תקוה נועם שחר מול גידי קאניוק קפטן הפועל רמת גן. דני מרון
יקבל צ'אנס. נועם שחר, מימין/דני מרון

כזכור, הפועל באר שבע תצרף לעונה הבאה בעמדת החלוצים את איגור זלאטנוביץ' ממכבי נתניה, שכבר חתם בקבוצה ובקרוב יחתום גם אלון תורג'מן על חוזה חדש. לארנולד גאריטה יש חוזה לעונה נוספת, אבל ספק רב אם הוא ישאר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully