בית"ר ירושלים במו"מ לרכישתו של החלוץ הניגרי ג'ונבוסקו קאלו, המשחק בוורנאמו השבדית ויכול לתפקד גם בעמדת הכנף. הצהובים-שחורים התעניינו בשחקן עוד בינואר, אך קבוצתו סירבה לשחררו.
כעת הגישה בית"ר הצעה חדשה לרכישתו תמורת 180 אלף יורו. השבדים עדיין לא השיבו אך הפערים בין הצדדים אינם גבוהים ובקבוצה מהבירה אופטימיים לגבי האפשרות שיצטרף לקראת העונה הבאה.
אם הצדדים יגיעו להבנות, קאלו יגיע על חשבונם של מיירון ג'ורג' ופטריק טוומאסי שצפויים לעזוב. בבית"ר רוצים להתחזק גם בבלם וקשר זרים וייתכן שגם בשחקן כנף.
צפו בשער הגדול שכבש העונה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
קאלו בן ה-27 הגיע לוורנאמו באפריל 2022. העונה סיפק שני שערים ב-10 הופעות בכל המסגרות. כשהירושלמים ניסו לרכוש אותו בינואר, נטען בשבדיה כי קבוצתו דורשת קצת פחות מ-450 אלף יורו עליו (בהשוואה לכ-150 אלף דולר שהוצעו, לפי אותו דיווח). "ורנאמו דורשת עלי הרבה כסף וזה לא הוגן", טען אז החלוץ. "הם לא משלמים לי מספיק כדי לבקש עלי סכומים כאלה - לדעתי אני אחד המשתכרים הכי נמוכים במועדון. אחרי כל מה שעברתי בכדורגל, עכשיו יש לי הזדמנות להרוויח משהו. זה הצ'אנס שלי לעשות כסף. אני כבר לא בן 24, אין לי עוד הרבה שנים לשחק".


