הפיינל פור באבו דאבי מארח שורה של כדורסלנים בכירים - לא רק אלה מארבע הקבוצות המשתתפות. אחד מהם הוא ואסיליה מיציץ', אחד השחקנים המבוקשים בשוק האירופי הקיץ ומי שמוזכר בשבועות האחרונים כמועמד מוביל להצטרף להפועל תל אביב.
היום (חמישי) מיציץ' אמנם סירב לאשר את ההתעניינות של הפועל תל אביב כשהתראיין לתקשורת הסרבית, אבל לאתר "באסקטניוז" הוא הסכים לומר: "כן, הפועל תל אביב מתעניינת. קיבלתי את התחושה שעופר ינאי רוצה לזכות ביורוליג כאן ועכשיו, ומנסה לבנות קבוצה יוצאת דופן. זו זכותו, הוא הבעלים של הפועל תל אביב. ואני עדיין שחקן של פיניקס".
הגארד הסרבי בן ה-32 יוכל להשתחרר מחוזהו בפיניקס סופית ורשמית ב-30 ביוני, ועד אז הוא משתדל להימנע מלשלוח רמזים.
"אני נמצא תחת חוזה, קודם כל. אסור לי לדבר על זה. כשאחתום על חוזה כלשהו, כולם יידעו. אבל עד אז, הכל בגדר שמועות", הוא אומר.