וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מדר עדיין רחוק מקאמבק, ומותיר את איטודיס עם שתי דילמות קשות

22.5.2025 / 8:50

הרכז לא מתאמן באופן מלא, בהפועל תל אביב יכריעו אם להחזיר את רגלנד על חשבון וויינרייט או פוסטר מול ירושלים. קאבוקבלו יירשם?

תקציר כדורסל איטלקי: טרנטו - מילאנו 67:70/ספורט1

הפועל תל אביב תקיים היום (חמישי) את האימון המסכם שלה לקראת פתיחת סדרת חצי גמר הפלייאוף נגד הפועל ירושלים מחר (14:45), כשבשעות הערב תודיע הקבוצה על הסגל שלה לפתיחת הסדרה.

על פי כל ההערכות, ים מדר לא אמור ליטול חלק בפתיחת הסדרה או במהלכה, לאחר שעד היום לא ערך אימון מלא עם הקבוצה. מדר מושבת מפעילות מלאה מאז הזכייה בגמר היורוקאפ, כשעל פי גורמים שונים, על מנת להחלים ולהביא את הברך שלו למצב בו הוא יוכל לשחק לאורך זמן, הוא זקוק לתקופה ממושכת של מנוחה.

הסיטואציה סביב מדר יוצרת בעיה לצוות המקצועי. ג'ו רגלנד איבד את מקומו בחודשים האחרונים, גם בשל פציעת גב ממנה סבל, וגם בשל העובדה שבצוות העדיפו שחקנים אחרים. ללא מדר, הפועל נותרה עם רכז טבעי אחד, נועם יעקב (שנמצא בכושר פחות טוב), ועם בר טימור שיכול למלא את התפקיד אך אינו רכז טבעי.

אם בצוות המקצועי יחליטו להמשיך ללא רגלנד, הם עלולים להותיר את הקבוצה בבעיה בכל הנוגע לניהול המשחק. מנגד, אם רגלנד יירשם, מי שצפויים להישאר מחוץ לסגל הם איש וויינרייט או מרכוס פוסטר, שני שחקנים משמעותיים ברוטציה של איטודיס, כך שההחלטה תהיה לא פשוטה בכל מקרה.

שחקני הפועל תל אביב: מרכוס בינגהאם, איש וויינרייט, ים מדר, ג'ו רגלנד. מאור אלקסלסי
מי מהם יירשם?/מאור אלקסלסי

החלטה נוספת אותה יצטרכו האדומים לקבל היא האם להחזיר את ברונו קאבוקלו לסגל ששיחק בפעם האחרונה לפני חודש וחצי, כשהוא נעדר גם כן בשל פציעת גב. גם הברזילאי לא שותף מאז גמר היורוקאפ ואת מקומו תפס מרכוס בינגהאם שהפגין בעיקר חוסר יציבות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully