לפני כשבועיים פרסמנו כאן צילומי מסך מטלטלים ובהם תיעוד של מאמן כדורגל לילדים בני 11-12, המורה לשחקניו לתקל באלימות את היריבים. "תפצעו, תוציאו על אלונקה, רגל ישרה על הברך, בול פגיעה" - אלה היו רק חלק מהדרישות האלימות והאיומות.
היום (רביעי) פורסם באתר ההתאחדות לכדורגל כי אותו מאמן הורחק לצמיתות מכל פעילות במסגרת ההתאחדות. "הרחקה לצמיתות מכל תפקיד אימון והדרכה, ומכל תפקיד באשר הוא בהתאחדות לכדורגל או באחת מן הקבוצות המסונפות להתאחדות לכדורגל".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
כבר לאחר מועד הפרסום הראשוני הזדרזו בהתאחדות לנקוט בצעדים. המאמן הושעה ובאיגוד המאמנים הגיבו: "האירוע שפורסם בכתבתו של אוריאל דסקל בדבר התנהגות חריגה ובזויה של מאמן באחת מקבוצות הילדים במרכז הארץ, נמצא בטיפול שלנו יחד עם כלל הגורמים השותפים בהתאחדות לכדורגל. אנו רואים בחומרה התנהגות אשר פוגעת בשמם הטוב של המוני מאמנים שמשמשים כשגרירים של חינוך וערכים, ונמשיך לפעול בכל הכלים העומדים לרשותנו כדי למגר התנהגויות דומות שפוגעות, מכחישות ורומסות את מעמד המאמן".


