וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המסוק בכוננות והגביע בתוכו: מאבק האליפות הכי צמוד באירופה

רייקה ודינמו זאגרב צמודות בטבלה לקראת מותחן גדול בליגה הקרואטית. היידוק ספליט אורבת מאחור וחולמת לעקוף את שתיהן

תיקתקנו, 19.5/ספורט1

מאבק האליפות הצמוד בישראל לא השאיר למנהלת הליגות לכדורגל הרבה ברירות ולקראת מחזור הסיום, היא התארגנה על שתי צלחות אליפות ועשרות מדליות - שיחולקו להפועל באר שבע או מכבי תל אביב. בקרואטיה לעומת ישראל, המצב אפילו יותר מסובך.

מחזור אחד לסיום העונה, לרייקה ודינמו זאגרב יש 62 נקודות ולהיידוק ספליט 60. כל אחת מהשלוש תוכל להניף ביום ראשון וזה לא מקל על הפקת האירוע. בהתאחדות הקרואטית הכינו שני פתרונות: או שבכל אחד מהמגרשים יהיה העתק של גביע האליפות, או שיהיה מסוק בכוננות והוא ינחית את הגביע במגרש של האלופה.

שחקני רייקה. Pixsell/MB Media, GettyImages
ניצחון בכל מקרה יספיק לאליפות. שחקני רייקה/GettyImages, Pixsell/MB Media

כרגע רייקה בפסגה בזכות מאזן עדיף במשחקי הראש-בראש שלה נגד דינמו זאגרב העונה. המשמעות היא שניצחון בית על סלבן קופריביניצה במחזור האחרון יכתיר אותה בפעם השנייה בהיסטוריה וישלח אותה למוקדמות ליגת האלופות.

דינמו זאגרב תארח את וראז'דין בשאיפה להשיג ניצחון ושרייקה תמעד במקביל.

הדרמה תגיע לשיאה אם רייקה ודינמו זאגרב ימעדו ויסיימו בתיקו, והיידוק ספליט תנצח את שיבניק בחוץ. במקרה כזה לכל הקבוצות יהיו 63 נקודות והיידוק תוכתר לאלופה בזכות המאזן הטוב ביותר בבית משולש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully