וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו בברוס פרל מריע: "אנחנו ביחד. אנחנו לא הולכים לשום מקום"

19.5.2025 / 21:00

מאמן מכללת אוברון הצטרף לצעדת התמיכה בישראל בניו יורק, כשלגופו חולצת הנופלים עם הכיתוב: "במותם ציוו לנו את הניצחון". לאחר קבלת פרס בנימין לידיד ישראל, אמר: "אני מתנחל"

ברוס פרל מאמן מכללת אובורן הצטרף לצעדת התמיכה בישראל בניו יורק/רותי ליברמן

פרס מועצת בנימין לידידי ישראל הוענק בניו יורק לאישים בולטים אשר לא חוששים לתמוך בישראל ובהתיישבות ביהודה ושומרון ולסייע לה, גם בימים מורכבים אלו. בין מקבלי הפרס נמצאים מאמן הכדורסל ברוס פרל, איש העסקים והפילנתרופ הארלי ליפמן והיזם הניו יורקילארי סילברסטין, מבעלי מגדלי התאומים שהוביל את הקמתם מחדש לאחר 9/11.

ראש מועצת בנימין ויו"ר מועצת יש"ע, ישראל גנץ: "דווקא בימים אלו של מלחמה קשה, ישנם כמה אמיצים שמובילים את התמיכה בישראל ללא חשש, שעומדים איתן לצד ישראל ולצד ההתיישבות משום שהם נאמנים לצדק ההיסטורי ויודעים מהי הדרך לעשות שלום אמיתי. אנחנו כאן כדי להחזיר להם אהבה, להצדיע ולהודות להם".

על ברוס פרל אמר גנץ: "ברוס לא רק מהמאמנים הטובים בארה"ב ומנצח אמיתי, הוא מבקר בישראל ובא ליהודה ושומרון והוא מתעקש לתמוך במדינת ישראל ולומר בצורה ברורה - עם ישראל חי".

ישראל גנץ ראש המועצה האזורית בנימין עם ברוס פרל מאמן מכללת אובורן. עקיבא שיינברגר, אתר רשמי
ישראל גנץ ראש המועצה האזורית בנימין עם ברוס פרל מאמן מכללת אובורן/אתר רשמי, עקיבא שיינברגר

ברוס פרל הודה על הפרס ואמר: "אף אחד לא עושה את מה שאנחנו עושים כדי לקבל פרסים. אני רק מאמן כדורסל יהודי שאוהב את ארצו - אני מאמן כדורסל יהודי שמאמן קבוצה באלבמה - אל תגידו לי שזו לא המדינה הטובה בעולם. אתן את חיי למדינה שלי, ולצד זאת, אני אוהב את מולדת אבותיי. אתן את חיי לישראל, כפי שיעשה כל אדם בחדר הזה. ישראל חייבת לנצח את המלחמה נגד הטרור האיסלמי, חייבת לנצח את המלחמה בעזה ולמוטט את חמאס. ישראל חייבת לקבל את הזמן להביס את אויביה. זה לא עניין פוליטי. זה הישרדות של מדינת ישראל. זה חיים ומוות".

עוד אמר המאמן פרל: "פתרון שתי המדינות לא צריך להיות על השולחן. יש 22 מדינות ערביות ומדינה יהודית אחת. לא צריכה להיות עוד מדינה. אני אוהב לבקר בישראל, אין מקום שאני מעדיף לבקר בו מהגבעות של יהודה ושומרון. אני מתנחל. אם אי פעם אעשה עלייה - אגור ביהודה ושומרון. אנחנו חוזרים לאדמה שאלוהים נתן לנו ואנחנו לא עוזבים. אני מאמין ששלום מתוך שגשוג יכול לקרות. צריך לפתור את אתגרי יהודה ושומרון. אין מחלוקת של מי האדמה הזו. אילחם על הזכות של העם היהודי להיות בחברון, שילה ואריאל ככל שאוכל. אנחנו צריכים שההנהגה הישראלית תוביל את הדרישה לריבונות ביהודה ושומרון ואנחנו נתמוך בה".

  • עוד באותו נושא:
  • ברוס פרל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully