יהיו אשר יהיו תוצאות המשחקים הערב (שני), מנהלת הליגות בכדורגל כבר נערכה ורכשה שתי צלחות אליפות ועשרות מדליות לשחקני הפועל באר שבע ומכבי תל אביב מאחר ששתי הקבוצות יכולות לזכות באליפות במוצאי השבת הקרובה.
גם אם אחת הקבוצות תפסיד היום והשנייה תנצח, עדיין יוותר סיכוי תיאורטי למהפך במחזור האחרון ולכן לא היה מנוס מבחינת מנהלת הליגות להיערך גם באיצטדיון טרנר וגם באיצטדיון בלומפילד בשבת הקרובה, למצב בו האלופה תוכתר באחד משני המגרשים.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
אגב, מבחינת העלויות מדובר בסכום של כ-100 אלף שקל שייצא מקופת המנהלת לטובת כפילות הצלחות, המדליות והטקסים. רק הצלחת עולה 20 אלף שקל. אגב לגביה, ניתן יהיה להשתמש באותה הצלחת, בשינויים קלים, גם לאלופה בעונה הבאה.


