במקביל למאבק האליפות הלוהט, מכבי תל אביב ממשיכה להרכיב את הסגל לעונה הבאה. מוקדם יותר הגיעו הצהובים לסיכום עם יואב ג'רפי ואיתמר נוי מהפועל חיפה, וכעת הם מתקרבים להחתמה נוספת של ישראלי.
מדובר בבן לדרמן, קשר ראקוב בן ה-25, שמחזיק באזרחות ישראלית. לדרמן אמנם שיחק בנבחרת פולין הצעירה בעבר, אולם הוא מחזיק כאמור באזרחות כחולה-לבנה לאחר שנולד בארצות הברית למשפחה ישראלית. לדרמן שגדל ב"לה מאסיה", האקדמיה המפורסמת של ברצלונה, הוא קשר עם פרופיל מעניין, שעשוי להיכנס לנעליו של יוריס ואן אובריים אם ההולנדי-ישראלי אכן יעזוב כפי שנראה כרגע.
בפולין אף דיווחו היום כי לדרמן כבר למעשה סיכם בקבוצה חדשה "מחוץ לפולין", כשכל הסימנים מצביעים על כך שמדובר במכבי תל אביב.
צפו בביצועיו של לדרמן
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
לדרמן כבר שיחק בעבר בישראל, כשבשנת 2020 נחת בהכח רמת גן מליגה א' אחרי שלא עבר מבחנים בבית"ר ירושלים. מאז הוא עשה כברת דרך ולתקופה נחשב לאחד השחקנים הטובים בליגה הפולנית - אם כי בשנה האחרונה חלה ירידה במעמדו.


